【中考夺分译林牛津版】2015英语中考夺分课件 题型集训(六) 阅读理解二++说明文(共28张PPT).pptVIP

【中考夺分译林牛津版】2015英语中考夺分课件 题型集训(六) 阅读理解二++说明文(共28张PPT).ppt

  1. 1、本文档共28页,可阅读全部内容。
  2. 2、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。
  3. 3、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  4. 4、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  5. 5、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  6. 6、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  7. 7、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  8. 8、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
【中考夺分译林牛津版】2015英语中考夺分课件 题型集训(六) 阅读理解二说明文(共28张PPT)

题型集训(六)  阅读理解二 说明文  阅读理解二 说明文 A[2014·襄阳] Are you looking for some new and exciting places to take your kids to? Try some of these places: Visit art museums. They offer different kinds of activities to excite your kids interest. Many offer workshops for making land-made pieces, travelling exhibitions, book signings by childrens favourite writers, and even musical performances and other arts.  阅读理解二 说明文 Head to a natural history museum. This is where kids can discover the past from dinosaur(恐龙) models to rock collections and pictures of stars in the sky. Also, ask what kind of workshops and educational programmes are prepared for kids and any special things that are coming up. Go to a Youtheater. Look for one in your area offering plays for children and family visitors. Pre-show play shops are conducted (开设) by area artists and educators where kids can discover the secret about performing arts. Puppet (木偶) making and stage make-up(舞台化妆) are just two special offerings you might find.  阅读理解二 说明文 Try hands-on_science. Visit one of the hands-on science museums around the country. These science play-lands are great fun for kids and adults alike. Theyll keep your child active the whole day while pushing buttons(按钮), experimenting, and building. When everyone is tired, enjoy a fun family science show, commonly found in these museums.  阅读理解二 说明文 (  )1. If a child is interested in animals and plants, he will probably visit ________. A. a Youtheater B. an art museum C. a natural history museum D. a hands-on science museum C  细节推理题。从文章的第三段可知,在自然历史博物馆,孩子们能够了解一些关于动植物的知识,故选C。  阅读理解二 说明文 (  )2. Kids can ________ at a Youtheater. A. look at rock collections B. see dinosaur models C. watch puppet making D. give performances C  细节理解题。 由第四段“Puppet making and stage make-up are just two special offerings you might find.” 可知选C。  阅读理解二 说明文 (  )3. The underlined phrase “hands-on science” in the last paragraph means ________.

您可能关注的文档

文档评论(0)

zhengshumian + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档