2018高考英语二轮复习 专题一 阅读理解 第2讲 推理判断题靶向训练.docVIP

2018高考英语二轮复习 专题一 阅读理解 第2讲 推理判断题靶向训练.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
2018高考英语二轮复习 专题一 阅读理解 第2讲 推理判断题靶向训练

专题一 阅读理解 第2讲 推理判断题 [真题演练]A (2017·全国卷Ⅱ阅读理解C)(导学号its goal of selling the flying car within the next year.The vehicle—named the Transition—has two seats,four wheels and wings that fold up so it can be driven like a car.The Transition,which flew at 1,400 feet for eight minutes last month,can reach around 70 miles per hour on the road and 115 in the air.It flies using a 23-gallon tank of gas and burns 5 gallons per hour in the air.On the ground go on sale,and those numbers will likely rise after Terrafugia introduces the Transition to the public later this week at the New York Auto Show.But dont expect it to show up in too many driveways.Its expected to cost $279,000.And it wont help if youre stuck in traffic.The car needs a runway. Inventors have been trying to make flying cars since the 1930s,according to Robert Mann,an airline industry expert.But Mann thinks Terrafugia has come closer than anyone to making the flying car a reality.The government has already permitted the company to use special materials to make it easier for the vehicle to fly.The Transition is now going through crash tests to make sure it meets federal safety standards. Mann said Terrafugia was helped by the Federal Aviation Administrations decision five years ago to create a separate set of standards for light sport aircraft,which are lower than those for pilots of larger planes.Terrafugia says an owner would need to pass a test and complete 20 hours of flying time to be able to fly the Transition,a requirement pilots would find relatively easy to meet. 【语篇解读】 本文是一篇新闻报道。文章主要介绍了国外一家公司研发飞行汽车的最近进展。lying cars. C.The potential market for flying cars. D.The designers of the Transition. 解析:主旨大意题。根据第一段中提到飞行汽车的两个座位、四个轮子以及车翼、飞行速度、油耗等情况可知该段是在介绍飞行汽车Transition的基本数据故选A项。项曲解文意该段最后三句只是列举了这款飞行汽车在路上和在空中行驶时的一些数据对比并没有提及其优势;C项无中生有该段并没有提及这款飞行汽车的潜在市场问题;D项以偏概全文中确实提到了飞行汽车的设计者但它不是本段的主要内容。答案:A解析:细节理解题。根据第二段中的“But dont expect it to show up in too many driveways.Its expected to cost $279可知此款汽车不能推广的主要原因是它太贵了故选C项。、B两项

您可能关注的文档

文档评论(0)

zhengshumian + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档