- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
2015届高考英语二轮专题训练:阅读理解10(Word版含解析)[
2015届高考英语二轮专题训练:阅读理解10
二、阅读理解
Doctors then concluded that Steven was not brain dead and that there was still a slim chance of recovery.They agreed to try to bring Steven out of his chemically-induced coma to see if he could survive.Two weeks later,he woke up.He said,“Hopefully it can help people see that you should never give up.If you have a gut feeling(本能的感觉)about something,then follow it.My father believed I was alive and he was correct.”
Steven Thorpe遭遇了车祸,医生认为他已经没有生命的迹象,可是他的家人没有放弃。两个星期后,他奇迹般地醒来了。
1.What saved Steven Thorpe’s life according to the doctor?
A.The life support machine.
B.The doctor’s advice.
C.Steven Thorpe’s will.
D.John and Janet’s belief.
解析: 细节理解题。根据第二段And four years on,the doctor says he owes everything to the determination of his parents可知,答案为D项。
答案:D
4.Which of the following sayings can we infer from the passage?
A.Hope is life and life is hope.
B.Think before you act.
C.He who has health has hope.
D.The early bird catches the worm.
解析:推理判断题。根据末段Hopefully it can help people see that you should never give up可推断,答案为A项。
答案:A
B
The educational film Shop Til You Drop:The Crisis of Consumerism is a look into the machinery of American consumerism and advertising.Though there seems to be no end in sight to our appetite for overconsumption,it documents an end to the capacity of our planet,with its limited resources to support that appetite.To set the stage,we hear a recitation by Juliet Shor,author of Born to Buy—all the objects in a typical middle class home.
The first half of the film focuses on the psychological effects of consumerism:how the media and advertisers direct us and how their techniques control our desires,making us believe that we need much more than we actually do.
If you play soft music to cows,they give more milk.If you play music to shoppers,they buy more stuff.The many talking heads in the film—professors,authors, mental health professionals,and leaders of the Voluntary Simplicity movement—suggest that we need to step out of i
您可能关注的文档
- 2014版化学《复习方略》word套题:课时提升作业(三十五).doc
- 2014版化学《复习方略》word套题:课时提升作业(三十四).doc
- 2014年河北邯郸馆陶一中(课标版)高二语文周测4[.doc
- 2014版化学《复习方略》word套题:课时提升作业(九).doc
- 2014版化学《复习方略》word套题:课时提升作业(二).doc
- 2014版化学《复习方略》word套题:课时提升作业(二十).doc
- 2014版化学《复习方略》word套题:课时提升作业(七).doc
- 2014版化学《复习方略》word套题:课时提升作业(二十一).doc
- 2014版化学《复习方略》word套题:课时提升作业(二十七).doc
- 2014版化学《复习方略》word套题:课时提升作业(二十九).doc
原创力文档


文档评论(0)