浙江专用2019届高三英语一轮复习考点强化练27Unit2Poems新人教版选修.docVIP

浙江专用2019届高三英语一轮复习考点强化练27Unit2Poems新人教版选修.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
浙江专用2019届高三英语一轮复习考点强化练27Unit2Poems新人教版选修.doc

Unit 2 Poems Ⅰ.阅读理解 (2017·浙江高三五校联考第一次考试) At 27,after serving in World War ,I dreamed of owning a piece of land.So I moved from central Illinois to Shelbina,Missouri,and bought 236 acres for $6,000.The plot of land was situated on a dirt road and was half farmland and half trees,with an old house that had no running water or electricity.Obviously,it was not what you’d call prime real estate.But it was mine. I was alone for the first time in my life,and I found it liberating.My days were filled from dawn until dusk with plowing and planting corn.Dinnertime came and went,and I barely remembered to eat. I wouldn’t say I was a great success at farming in Missouri.However,when I went to the store to buy some plowshares,I met a nice woman named Claudette working behind the counter.I also ran into her at St.Mary’s Catholic Church in Shelbina each week.I found out later that her manager kept asking her about “that tall boy (and eligible bachelor) from Illinois living out in the country in an old house with no water,no electricity and no housekeeper.” Claudette and her sister soon visited my farm and put up some curtains.To show my appreciation,I took Claudette out for a ride in my 2-ton Studebaker truck.We married in 1954 and have now been together for more than 62 years! I later sold the Missouri farm for a $3,500 profit and bought 40 acres in Illinois.For many reasons,buying the Missouri farm was a good idea.I will always cherish memories of owning the farm and meeting my beloved. 【语篇导读】本文是一篇记叙文。作者二战退伍后一直梦想拥有一块属于自己的土地,后来在密苏里买了一块地,依靠勤劳的双手经营自己的农场,直到后来遇到了自己的爱人,作者非常珍惜这段美好的回忆。 1.When the author bought the plot of land in Shelbina,   .?              A.it was well equipped B.he was unsatisfied with it C.it was not a real estate D.he worked very hard on it 答案D 解析细节理解题。根据文章第二段“My days were filled from dawn until dusk with plowing and planting corn.”可知,作者非常努力地经营自己的农场。故选D项。 2.The underlined word “liberating” in Paragraph 2 can be replaced by the word    .? A.upset B.interesting C.fr

文档评论(0)

mingmingde + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档