(天津专版)2018年高考英语二轮复习 专题三 阅读理解 第三节 题组训练 8 应用广告.docVIP

(天津专版)2018年高考英语二轮复习 专题三 阅读理解 第三节 题组训练 8 应用广告.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
(天津专版)2018年高考英语二轮复习 专题三 阅读理解 第三节 题组训练 8 应用广告

题组训练 8 应用广告 A (2017·河东区一模) Membership Information Membership includes the following benefits:No entry fee(money for entering);Cheaper rate for use of equipment,courts(a space specially for ball games),ect.;Book up to ten days in advance. Cost of Membership Family:6 months:£34;12 months:£58 Adult:day membership:65P;1 month:£3;6 months:£18;12 months:£36 Junior:day membership:40P;6 months:£8;12 months:£13 Rules of Membership ●Members may book courts,etc.by telephone 9:30 a.m.—10:30 p.m.seven days a week up to ten days in advance.Membership number must be given when booking by phone and payment made immediately on arrival at the sports center.A booking made in this way may only be used by the member and his/her guest/guests. ●Members need not pay day membership fees only if they can show a membership card.Failure to do so will result in a day membership fee and full cost for use of any equipment,court,etc. ●Bookings may be given up up to 48 hours before the day,otherwise the fee must be paid plus some extra payment for the work that has been done. Fitness Machines These machines will help you to work almost every part in your body.Before training by yourself,it is necessary to come to a course of two classes which will give you the “SKY” card so that you can train whenever you like.One-hour classes are held every week on Monday and Friday at 12 noon and 9 p.m.Fee per class:Member£2.15,Non-member £5.00. 语篇解读 本文是一篇应用文,主要讲述了一个体育中心的相关事宜,包括其收费、时间、体育器材的使用等注意事项。 1.A junior member of the Sports Center needs to pay for two years. A.£36 B.£13 C.£26 D.£58 答案 C 解析 细节理解题。根据Cost of Membership部分的“Junior:day membership:40P;6 months:£8;12 months:£13”可知,一年的费用是£13,两年就该交费£26,故选C。 2.If a member hasn’t brought his/her membership card with him/her,he/she will . A.not enjoy any benefits B.be refused to enter C.have to pay money for entry but can use the equipment free D.not need to pay entry fee but must pay for the equipment or court 答案 A 解析 细节理解题。根据文章第一段和Rules of Membe

您可能关注的文档

文档评论(0)

baoyue + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档