【课堂新坐标】2016-2017学年高中英语人教版选修6学业分层测评Unit 4 Global warming 12.docVIP

【课堂新坐标】2016-2017学年高中英语人教版选修6学业分层测评Unit 4 Global warming 12.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
【课堂新坐标】2016-2017学年高中英语人教版选修6学业分层测评Unit 4 Global warming 12

学业分层测评Ⅰ.完成句子1.是她建议他去北京深造。 suggested that he go to Beijing for further study. 2.直到他开始在那家公司工作时他才遇到他想娶的女孩。 in that company that he met the girl he would like to marry. 3.我们都知道不是我们读了多少书而是我们读的内容才是重要的。 .4.人们似乎已经忘了到底是在多少年之前在那里建造了这些发电站。 that the power stations were built there. 5.我们是在我们以前生活过的村子相识的。 each other. 【导学号【答案】 1.It was she who /that 2.It was not until he began to work 3.that is important 4.how many years ago it was 5.that we got to know阅读理解A Millions of years ago dinosaurs lived on the earth.In the days of dinosaurs the whole earth was warm and wet.There were green forests and they could find enough to eat.Later,parts of the earth became cold and dry.and the forests there died.Then dinosaurs could not find enough to eat.This must be one reason why dinosaurs died out. We can guess another reason.New kinds of animals came on the earth.Some had big brains and were fast and strong.They could kill dinosaurs.There may be other reasons that we dont know about yet.Scientists are trying to make more discoveries about dinosaurs. Dinosaurs were of many sizes and shapes. Some were as small as chickenstake place. 1. According to the passage,dinosaurs did exist only on the earth. A.for millions of years B.millions of years ago C.more than 100 millions years ago D.when it was warm and wet somewhere 【解析】 细节理解题。本题的依据是第一段的第一句“Millions of years ago dinosaurs(恐龙)lived on the earth”可知恐龙在几百万年前生活在地球上故选B。【答案】 B2.One reason why dinosaurs died out is that . earth became cold and dry C.the dead forests there could not supply them with enough food D.they couldnt find enough to eat 【解析】 细节理解题。通过对第一段中“Laterparts of the earth became cold and dry,and the forests there died.Then dinosaurs could not find enough to eat.This must be one reason why dinosaurs died out.”的理解可知恐龙灭亡的原因是因为没有足够的食物吃故选D。【答案】 D3. One more reason may be that .st and strong animals with big brains could kill them C.some dinosaurs were as small as chicken

您可能关注的文档

文档评论(0)

baoyue + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档