2019届高三英语一轮复习题组层级快练1Unit1Friendship新人教版必修1.doc

2019届高三英语一轮复习题组层级快练1Unit1Friendship新人教版必修1.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
查看更多
题组层级快练1 Unit 1 Friendship Ⅰ. 阅读理解-based company was able to make this a reality. They created a tiny device that works with your smartphone, king for! What Is It? Its called TrackR. It is a modern tracking device the size of a quarter. Its changing the way we keep track of the important things in our lives. How Does It Work? Install the free TrackR app on your smartphone, connect the app to your device and youre ready to go! Simply attach TrackR to whatever you dont want to lose. The entire process of setting it up only takes 5 minutes or less. Then use the TrackR app to locate your missing item in seconds. Forget expensive GPS systems or tracking services. Nobody wants to pay expensive monthly subscription fees (订金). We understand how stressful these things can be, s in life. If you forget where you parked your car, pull out your smartphone and open the TrackR app. Tap on the 搇ost item?icon on the screen and the app will tell you the exact location of the TrackR. How Much Is It Going to Cost Me? Youre probably thinking that this device is very expensive ... False! TrackR only costs $29! Thats a small price to pay for peace of mind, isnt it? Where Can I Buy TrackR? You can buy it directly from the companys website. They ship worldwide and youll receive your TrackR within a week. 1. What is the main purpose of mentioning the GPS systems? A. To show TrackR is cheap to buy. B. To show TrackR is easy to operate. C. To show how to use TrackR. D. To show how well TrackR can work. 2. How does the company transport TrackR to your country? A. By mail.       B. By plane. C. By sea. D. By train. 3. Where is the text most probably taken from? A. A science report. B. A news report. C. A travel magazine. D. A product advertisement. 答案与解析【文章大意】 这是一则广告。一家加利福尼亚公司生产了一种小元件TrackR可以定位汽车。广告中对这种产品的用途、使用说明、价格以及如何购买做了详尽的说明。答案 A解析 推理判断题。由第五段第二句“Nobody wants to pay expensive monthly subscription fees (订金).”没有人想付昂贵的订金。可知作者提到the GPS systems的目的是TrackR价格便宜。答案 C解析 细节理解题。由最后一段第二句They

您可能关注的文档

文档评论(0)

jiqingyin + 关注
实名认证
内容提供者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档