2019届高三英语一轮复习题组层级快练29Unit4Globalwarming新人教版选修6.doc

2019届高三英语一轮复习题组层级快练29Unit4Globalwarming新人教版选修6.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
查看更多
题组层级快练29 Unit 4 Global warming Ⅰ. 阅读理解 Surf lessons with professional, expert instructors equal an unforgettable adventure in California. Highlights (最精彩的部分)rofessional guide Perfect introductions for first-time visitorsSchedule Details You may schedule surf lesson times from 6 am to 6pm every day all year round, with a duration of 1.5 hours. You will meet your instructors at Lifeguard Tower 28 on the Santa Monica Beach. Instructors are equipped to teach beginning, intermediate and advanced levels, and all children over 4 years of age are encouraged to participate. Your instructors also encourage siblings, friends, couples and families to attend together. Please contact the surf instructor after booking to confirm the specific lesson time. Price Adult (Age 18-84) Child(Age 4-12) Youth(Age 13-17) Price per person USD 155.00 USD 105.00 USD 125.00Cancellation Policy If you cancel at least 7 days in advance of the scheduled departure, there is no cancellation fee. If you cancel between 3 and 6 days in advance of the scheduled departure, there is a 50 percent cancellation fee. If you cancel within 2 days of the scheduled departure, there is a 100 percent cancellation fee. 1. What can we learn about the surf lesson? A. It is designed for beginners. B. It needs reserving in advance. C. It inspires all children to participate. D. It charges extra money for equipment. 2. How much will the Smiths pay if they want to learn to surf with their 4-year-old daughter?      B. $ 405 C. $ 415 D. $ 435 3. Whats the purpose of this passage? A. To attract people to Santa Monica Beach. B. To introduce Santa Monica Beach surf lessons. C. To review an unforgettable adventure. D. To give people guidance on surfing. 答案与解析【文章大意】 本文为应用文介绍了Santa Monica Beach的冲浪课程的相关内容。答案 B解析 考查细节理解。根据Schedule Details部分中的“Please contact the surf instructor after booking to confirm the specific lesson time”可知预订课程之后请联系你的冲浪教练以确认具体的上课时间。由此可知该冲浪课程是需要提前预订的。故选B项。答案 C解析 考查细节理解。根据Price部分可155美元~12岁的孩子的票价是105美元因此史密斯夫妇和他

您可能关注的文档

文档评论(0)

jiqingyin + 关注
实名认证
内容提供者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档