外研版英语必修二模块质量测评试卷2及答案.docVIP

外研版英语必修二模块质量测评试卷2及答案.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
外研版英语必修二模块质量测评试卷2及答案

模块质量测评(二) Module 2 No Drugs (时间:90分钟 满分:110分) 第一部分 阅读理解(共两节,满分30分) 第一节(共10小题,每小题2分,满分20分) 阅读下列短文,从每小题后所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。 A Why do people smoke? One reason is that people become addicted to (对……有瘾) cigarettes. The addictive substance in cigarettes is nicotine. When people smoke, the nicotine goes right into the blood stream and makes people relaxed. A smokers body becomes used to the nicotine and if he stops smoking he feels nervous. Many smokers try to give up smoking, but because of the addiction to nicotine they feel so uncomfortable that they often find it too hard to do so. Another reason is that people only enjoy smoking. Having a cigarette for many people means taking a break. For some people smoking becomes part of certain social rituals (礼节), for example, the cigarette after dinner. Lots of people enjoy smoking because it provides something to do with their hands. Reaching for a cigarette, lighting it, and flicking the ashes is especially comfortable in situations where a person feels nervous. Many people also like the taste of tar (焦油) in cigarettes. However, it is the tar that causes cancer. While governments and health experts have tried to get people to give up smoking completely, cigarette manufacturers (制造商) have tried to keep selling them by producing cigarettes with less tar. Many people in western countries have welcomed these cigarettes since they find it hard to give up smoking, but want to reduce the danger to their health. 1.Lots of people become addicted to cigarettes because ________. A. smoking does good to their health B. the nicotine goes right into the blood stream and makes people feel relaxed C. they like to see smoke come out of their mouths and noses D. they need to get some tar from cigarettes 答案与解析 B 推理判断题。由文章第一段第三、四句可知,B项是人对烟有瘾的原因之一。 2.What substance in cigarettes causes cancer? A. Nicotine. B. Tar. C. The passage doesnt tell us. D. Blood stream. 答案与解析 B 细节理解题。由第二段中“... it is the tar that causes cancer ...”可知。 3.The underlined

文档评论(0)

138****7331 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档