2018-2019学年高中三维设计一轮复习英语话题阅读集训(二) 语言学习 Word版含解析.docxVIP

2018-2019学年高中三维设计一轮复习英语话题阅读集训(二) 语言学习 Word版含解析.docx

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
话题阅读集训(二) 语言学习Ⅰ.阅读理解AIf you are like most students, you probably sit still while learning a new language. However, sitting still may not always be the best way to learn. English learners can improve their language skills through movement, says Tamara Jones. She works at the English Language Center at Howard Community College in Maryland.So, what is the relationship between physical movement and the brain? The idea is that the brain and the body are joined together. This means that one affects the other.Many people are familiar with the idea that the brain tells the body to move. And many people are familiar with the idea that repeating an action over and over again helps your brain to remember. However, some research, such as a study by Morsella and Krauss, suggests that your body might help your brain to find memories. Specifically, movements we make with our body, such as hand gestures, may help us to remember and use the correct words.This idea is part of the reason why experts on learning strategies, which are ways to improve the learning process, suggest using movements. One learning approach, the Cognitive Academic Language Learning Approach, or CALLA, calls the use of movements “Using Your Kinesthetic (动觉的) Sense”.Beyond helping the brain to find memories, movements also aid in learning, says Tamara Jones. “Theres a lot of research that suggests what you do with your body, you remember with your brain. And also, a lot of these physical movements will encourage us in class or in life, when we are practicing on our own, to repeat and repeat and repeat the word as we are doing the physical movement, and this also helps us remember the word.”语篇解读:本文是一篇说明文。研究表明,动起来有益于语言学习,也就是说大脑和肢体的结合有助于语言技能的提高。1.Why does the author refer to Morsella and Krauss?A.To measure their achievement.B.To prove Jones opinion right.C.To introduce the theme of the passage.D.To present a commonly-held idea.解析:选B 推理判断题。根据文章第一段中的“English learners can improve their language skills through movem

您可能关注的文档

文档评论(0)

小马过河 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档