2018-2019学年高中新创新一轮复习英语译林版:必修1 Unit 2 高考试卷分块专练 (安排3课时作业) Word版含解析.docxVIP

2018-2019学年高中新创新一轮复习英语译林版:必修1 Unit 2 高考试卷分块专练 (安排3课时作业) Word版含解析.docx

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
必修1 Unit 2 高考试卷分块专练 (安排3课时作业)第一节(共15小题;每小题2分,满分30分)A(2018·辽宁名校联考)Shakespeares Birthplace and ExhibitionHenley Street, Stratford-upon-Avon Tel: 01789 204016Shakespeares birthplace was the childhood home of William Shakespeare. Take a step back in time and see what life was like for the young Shakespeare growing up in Stratford-upon-Avon. The house has been exactly furnished, and includes both original and copy items similar to those which would have been there in the house when Shakespeare was a boy. Beautiful painted cloths hang on the walls, brightly colored fabrics fill the rooms and his fathers glove workshop has been recreated. At the back of the house is a beautiful garden containing many plants, herbs and flowers mentioned in Shakespeares plays.The neighboring exhibition shows Shakespeares life and focuses on many rare local items connected with him, as well as a copy of the first edition of his collected plays published in 1623.◎Limited disabled access ◎Many restaurants close to Shakespeares birthplace◎Town center parking◎Gift shops ◎Allow at least 45 minutes to visit the house and the exhibitionAdult £6.70 Child £2.60 Family £15.00SummerMidWinterJun.-Aug.Apr.-May Sep.-Oct.Nov.-Mar.openLast EntryOpenLast EntryOpenLast EntryMonday-Saturday9 am5:30 pm10 am5 pm10 am4 pmSunday9:30 am6 pm10 am5:30 pm10:30 am4 pm语篇解读:本文主要介绍了莎士比亚故居及相应的对外开放时间。21.How much would they pay if a couple with their two children visit the exhibition?A.£5.2. B.£13.4.C.£15. D.£18.6.解析:选C 细节理解题。结合题干可知,是一家人去参观莎士比亚故居,结合文章图表中的“Family £15.00”可知,一家人去参观需要£15。22.What is the deadline to enter the exhibition on Friday in July?A.4 pm.  B.5 pm.C.5:30 pm. D.6 pm.解析:选C 细节理解题。根据文章图表时间“Jun.-Aug.”和对应的“Monday-Saturday”并结合题干可知,7月的周五参观莎士比亚故居最迟的时间是下午5点30分。23.What can we see in Shakespeares birthplace?A.Old furniture.  B.Ancient restaurants.C.Colored gloves. D.Shakespeares plays.解析:选A 推理判断题。根据第一段的第三句“The house has been exactly furnished, and includes both original and copy items similar to those which would

您可能关注的文档

文档评论(0)

小马过河 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档