2018年高考英语全国专用考前三个月ppt课件专题一_阅读理解 满分方略 第三步 题型突破(五) 英语备课大师全免费.pptxVIP

2018年高考英语全国专用考前三个月ppt课件专题一_阅读理解 满分方略 第三步 题型突破(五) 英语备课大师全免费.pptx

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
2018年高考英语全国专用考前三个月ppt课件专题一_阅读理解 满分方略 第三步 题型突破(五) 英语备课大师全免费

1.细节理解题 2.推理判断题 3.主旨大意题 4.词义猜测题 5.文章结构题 五类题型 分类突破 专题一 阅读理解 满分方略 第三步 A (2017·福建南平一模) Wandering around the airport terminal(航站楼),after learning my flight had been delayed four hours,I heard an announcement,“If anyone near Gate A-4 understands any Arabic,please come to the gate immediately.”I went there and saw an old woman in full traditional Palestinian dress crying on the floor.A young man from the airport staff asked me to talk to her to find out what was her problem.He said she started to cry when hearing the announcement about the flight. 题型突破(五)  推理判断之细节推断题 I knelt down,put my arms around her and asked her what was wrong.My Arabic wasn’t good enough but I managed to get my meaning across.She soon stopped crying and told me she had thought the flight had been canceled.She needed to be in El Paso for an important medical treatment the next day.I said,“You’ll be fine.You’ll get there but only a few hours late.Who is going to pick you up?Let’s call him.”We called her son.I spoke to him in English.I told him I would stay with his mother till we boarded the plane.Later,I called my dad whose Arabic was better and asked him to talk to her.She looked much more relaxed while talking on the phone. Later she took out a sack of homemade cookies stuffed with dates and nuts and offered them to all the women at the gate:the traveler from Argentina,the mom from California,the lovely woman from Laredo.Everybody smiled and accepted her cookies to eat.And my new best friend and I were holding hands,while the others around us were talking with each other with different accents.I almost wanted to hug all those other women too.I looked around that gate and thought to myself,“This is surely the world people want to live in.” 语篇解读 本文是一篇记叙文,叙述的是在飞机场一位老妇人误解了飞机通告而痛哭,后来在作者的帮助下高兴起来的故事。 语篇解读 1.Why did the old lady cry at the airport terminal gate? A.The plane was canceled. B.Her medical treatment was canceled. C.She didn’t know which flight to take. D.She misunders

您可能关注的文档

文档评论(0)

a888118a + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档