2019届高考英语一轮复习 Unit 19 Language课时练1 阅读理解提速练 北师大版选修7.docVIP

2019届高考英语一轮复习 Unit 19 Language课时练1 阅读理解提速练 北师大版选修7.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
2019届高考英语一轮复习 Unit 19 Language课时练1 阅读理解提速练 北师大版选修7

PAGE PAGE 8Unit 19 Language 课时练1 阅读理解提速练eq \a\vs4\al(Ⅰ) 阅读理解A(2018·四川绵阳诊断)While money can’t technically buy happiness,it can buy you a mood-lifting, outlook-improving vacation.Haven’t made plans yet to skip town this winter? These money-saving travel tips can help you book the destination of your choice and enjoy your time there—without breaking the bank.FLY THE COOP FASTIf you’re planning to set off for an adventure right away, try the GTFO (Get The Flight Out) app.It lists the cheapest round-trip flights departing from your local airport that day or by the next morning. At press time,airfare was down 12 percent from last August and round-trip tickets for domestic flights averaged $ 218.SNAG A DISCOUNTER HOTEL ROOMIf Airbnb isn’t your style, reserve marked-down accommodations on T, which lists almost all the rooms in more than 155,000 locations worldwide.After you book a Price Drop room,the site monitors rates until,typically,24 to 48 hours before check-in.If the price drops,Tingo refunds you the difference.LIVE IT UP LOCALLYIf you’re planning a staycation(宅度假) this winter,try an affordable escape close to home.The free app HotelTonight offers lodging(旅馆) deals in more than 100 U.S.and Canadian cities and regions, and has a location-based feature that gives extra savings on already discounted prices on spots closest to you.Same-day prices fall even lower after 6 p.m.【解题导语】 本文给出了三种旅游的小建议,既可以让你玩得开心,又可以让你省钱。1.The GTFO app is most useful to those who________. A.take a regular business trip B.seek a last-minute travel C.can’t afford a comfortable travel D.plan a short-distance flightB 解析:细节理解题。根据FLY THE COOP FAST部分第一句可知,the GTFO app可以提供给你说走就走的旅行,也就是最后一分钟作出决定的旅行。故选B项。2.The underlined word“marked-down”in Paragraph 3 means “________”. A.highlighted B.written C.discounted D.scoredC 解析:词义猜测题。根据下一句中的a Price Drop room可知,在T上可以预订打折的住宿。由此可猜测,marked-down的意思是“打折的;减价的”,与discounted意思相近。故选C项。3.What can we infer about the app HotelTonight?A.Only the U.S.natives can use

您可能关注的文档

文档评论(0)

zijingling + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档