2019届高考英语一轮复习 Unit 22 Environmental Protection课时练1 阅读理解提速练 北师大版选修8.docVIP

2019届高考英语一轮复习 Unit 22 Environmental Protection课时练1 阅读理解提速练 北师大版选修8.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
2019届高考英语一轮复习 Unit 22 Environmental Protection课时练1 阅读理解提速练 北师大版选修8

PAGE PAGE 8Unit 22 Environmental Protection课时练1 阅读理解提速练eq \a\vs4\al(Ⅰ) 阅读理解A(2018·湖北部分重点中学联考)Jon Hoffman was sitting at a red light when he saw a man run out of a store carrying a plastic donation jar full of cash.Dressed in plain clothes,Jon Hoffman caught the man and pressed him against the hood(引擎盖) of his car. But Hoffman had trouble controlling the thief,and they got into a struggle.“The detective has a military background,and he said he thought the suspect must have a military background,too,because he was able to break away so easily,” a local police spokesperson said.The detective called out for help as a crowd gathered. Among those watching were Harvey and Kirby,two day laborers.Harvey did what has become common these days—he took out his phone to shoot the video. “I hate to say it,but I thought that this policeman was doing something stupid,”Harvey said. “But when he asked for help,I thought,well,there wouldn’t be shooting if I got over there in time.” Harvey jumped into action,while he was still recording the video. So did Kirby.“Harvey caught hold of the suspect’s arms,while Kirby seized his legs,and they were able to get the suspect to the ground to help Detective Hoffman put the handcuffs(手铐) on,”said the police spokesperson. The 27-year-old suspect was charged with resisting arrest and other offenses. The charity jar he stole held less than $50.“I’ve been on the wrong side of the law several times in my life,”Harvey said. “It feels good to be on the right side and do something positive.”After the arrest,the three men got to know each other at a local steak house—Hoffman’s treat,as a thank you.【解题导语】 本文是一篇新闻故事,讲述了一位侦探在两位临时工的协助下制服一名嫌疑人的过程。1.What made Hoffman call for help when arresting the suspect?A.He was not on duty.B.He couldn’t control the suspect.C.He needed witnesses to support him.D.He wanted to push the thief into the car.B 解析:细节理解题。根据第一段的最后一句可知,Hoffman控制住那个嫌疑人有困难,并且他们扭打在一起。故选项B正确。2.What can be inferred about Harvey?A.He was ready to break th

您可能关注的文档

文档评论(0)

zijingling + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档