外研版高中英语必修4 Module 5《A Trip Along the Three Gorges》复习课件.pptVIP

外研版高中英语必修4 Module 5《A Trip Along the Three Gorges》复习课件.ppt

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
“Our goal was not to outdo or outshine it. Our goal was to, in a respectful way, do something that would be great for our generation and that would stand besides Hoover Dam in a respectful and quality way that would become a part of Hoover’s legacy. ” The $240 million bridge was built in five years by 1, 200 laborers and 300 engineers. 【文章大意】文章主要介绍了在美国历史上最伟大的建筑——胡佛大坝的旁边又建起了一座大桥。 1. Which of the following statements is WRONG about the bridge? A. It took five years to build it. B. It is the longest in the world. C. It is 1, 900-foot-long. D. 300 engineers worked on it. 【解析】选B。细节理解题。根据第一段可知它是由西半球最长的拱支撑的桥, 根据第三段可知它长1, 900英尺, 根据最后一段可知这座桥花费了2. 4亿美元, 耗时五年, 有1 200名工人和300名工程师从事这座桥的建设。由此可知选B。 2. One of the purposes to build the bridge is to ______ . A. stop the dam from being destroyed by the terrorist B. make the dam look worse C. show America’s technological achievement D. attract more tourists 【解析】选A。细节理解题。根据第三段可知这座桥可以改善这一地区的交通并且保护大坝不受恐怖分子的威胁。故选A。 3. The Hoover Dam was ______ . A. completed recently B. built during hard times C. built to show that Americans were the greatest D. used to control the Colorado River but it isn’t now 【解析】选B。细节理解题。根据第五段可知, 胡佛大坝建于美国经济大萧条时期, 所以选B。 4. The underlined word “outdo” means “______”. A. be better than B. do more than C. make more efforts in D. spend more money than 【解析】选A。词义辨析题。outdo比……做得多或做得好; 超过; 胜过。此处应表示“比……更好; 胜过”。所以选A。 (B) [2011上海模拟] Paris has the Eiffel Tower; New York has the Statue of Liberty; and Brussels, the Manneken Piss. Think of the Belgian capital and, if anything, you think of the small peeing (撒尿) boy—a 60-meter-high bronze figure standing on a block, supplying a constant stream of water to the basin under him. Some might laugh. But for Jacques Stroobants, the statue is up there with the best of them. “I’m proud of him. People come from all around the world to see him, ” says 60-year-old Stroobants with a fatherly glance at the little boy. As

文档评论(0)

LiEnLoVeQ + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档