- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
2018年6月英语四级参考 答案(全三套).doc
2018年6月英语四级参考答案(全三套)
四级听力
Section A
Q1: Who did Addison raise money for??
答案:B) Her little brother.
Q2: How did Addison raise money??
答案:C) By selling lemonade and pictures.
Q3: What was Frances purpose of constructing the Wattway??
答案:C) Providing clean energy to five million people.
Q4: What is special about the solar panels used in the Wattway??
答案:B) They can be laid right on top of existing highways.
Q5: What has made it difficult to survey lions in remote parts in Sudan and Ethiopia??
A) Endless fighting in the region.
Q6: What was the main purpose of the research?
答案:D) To find evidence of the existence of the lost lions.
Q7: What did the researchers find in the National Park?
答案:B) Lions tracks.?
Section B
Conversation1.
Q8. What is the woman looking forward to??
答案:A) Her lucky birthday.
Q9. What did the womans parents do on her sisters lucky birthday??
答案:A) throw her a surprise party?
Q10. What is the woman eager to find out about??
答案:B) The trip her husband has planned.
Q11. What does the man say at the end of the conversation??
答案: C) He is eager to learn how the couples holiday turns out.
Conversation2
Q12: What does the man say about good negotiators??
答案:A) They are sensitive to the dynamics of a negotiation.
Q13: What does the man say may be the most important thing to a successful negotiator??
答案:B) They know when to stop.
Q14: How is a good negotiator different from a poor one??
答案: C) They learn quickly.
Q15: What is the first stage of negotiation according to the man??
答案:D) Get to know the other side.
Section C
Passage1
Q16: What do some people want to know about space exploration??
答案: D) How space research benefits people on Earth.
Q17: What did scientists do for the space shuttle missions??
答案:B) They developed objects for astronauts to use in outer space.
Q18: What does the speaker say about Quartz crystal clocks and watches??
答案:A) They are extremely accurate.
Passage2
Q19: Why does the speaker say she would like to go back and live in th
原创力文档


文档评论(0)