- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Unit 4 Lesson 4 参考教案
Unit4 Lesson 4参考教案
Virtual Tourim
Teaching objectives:
To practise intensive and extensive reading skills (anticipating meaning, scanning).
To develop strategies to match topics with paragraphs.
To identify important words in a text.
To practise using linking words (addition) –also, as well as, too
To practise collocations with do and make.
To listen to a talk to find out main facts.
Pre-Reading
1. Do you like travelling ? Have you been to New Zealand ? Now today, we are going to travel to New Zealand. Where is New Zealand ?
Show some pictures about New Zealand
2. Look at the photos and guess a few things about Auckland.
Example
Auckland is near the sea.
Reading
1. True or False?
Listen to the tape , are these statements true or false?
1) Auckland is the capital of New Zealand.
2) Auckland is located on South Island.
3) Sky Tower is Auckland’s tallest Tower.
4) Maoris were the first people of New Zealand .
5) The climate in Auckland is wet and rainy.
6) It’s the paradise(天堂) for water lovers.
Answers: FFTTFT
2. Read the text and complete the table below.
Population
less than a million
Location
On North Island
History
*Maoris settled 650 years ago
European settlement began in 1840
Famous sights
*Mt Eden; * Parnell village;
* Auckland Harbour Bridge;
* Sky Tower; *Auckland museum;
Climate
Warm, plenty of sunshine
3. Match the topics a-f with the five paragraphs in the text. There is one extra topic.
a) the history of the city□
b) travel links□
c) things to see in Auckland□
d) night-life in Auckland□
e) for water lovers□
f) New Zealand’s largest city□
Answers: 25341
Post-Reading
Match this information with the words in blue in the text. These are called “hot words”. On a real internet page you can “click” on these words to get more information.
1 New Zealand produces iron and steel, machines and cars.
2 The first people of New Zealand came from other Pacific islands.
3 The capital of New Zealand is on the Cook Strait, which sepa
您可能关注的文档
- Sports,Electronic-Text.doc
- The 2004 World Food Prize Laureates — Yuan Longping.doc
- The necklace 教学安排建议.doc
- The Necklace, Dialogue.doc
- The Necklace, Electronic Textbook.doc
- The Phantom of the Opera of A Trip to the Theatre教案.doc
- The Right Price 模块练习(北师大必修4单元10 第2课)1.docx
- The United Kingdom Words 学案.doc
- The United Kingdom 单元检测(含答案)1.doc
- The United Kingdom 单元学案.doc
最近下载
- JSCC B系列变频器产品手册.pdf VIP
- 部编版语文四年级上册第16课《麻雀》 配套练习(含解析).pdf VIP
- 认识医生和护士幼儿园助教幼儿园医学科普.pptx VIP
- 标准图集-19S910:自动喷水灭火系统设计.pdf VIP
- 成人经鼻高流量湿化氧疗临床规范应用专家共识.pptx VIP
- 数字化赋能下的高校教学质量监控与改进机制研究教学研究课题报告.docx
- 《成人无创通气设备相关面部压力性损伤风险评估与预防指南》解读PPT课件.pptx VIP
- 慈善组织保值增值投资活动管理暂行办法.docx VIP
- C836056【强化】2024年重庆大学100100基础医学《660基础医学综合(西医)之生理学》考.pdf VIP
- 提高手术患者术前准备完善率医院护理品管圈QCC成果汇报.pptx VIP
原创力文档


文档评论(0)