(外研版)高中英语必修一同步练习:15(module 3)(含答案).docVIP

(外研版)高中英语必修一同步练习:15(module 3)(含答案).doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
英语备课大师 【全免费】 PAGE / 语 篇 提 能 Ⅰ.阅读理解 Do you know the Eiffel Tower when you see a picture of it? Of course you do! So do a lot of other people. In fact, I believe more people recognize the Eiffel The Eiffel Tower is the famous symbol of the city of Paris. It also stands for France just as the Statue of Liberty stands for the United States. The Eiffel Tower was not very well liked at first, even though the design had been chosen out of seven hundred designs. A contest had been held to find a design for a tower to be built in When his design was chosen, Eiffel was fifty-four, rich, and well-known for his fine work. He had already designed dams, churches, railroad stations, bridges, harbors and, of course, the framework of the Statue of Liberty. But it was the Eiffel Tower that made him really famous. At first, the French hated the tower. When it was begun in 1887, people called it ugly and useless. They also said that it couldnt be built safely, and that it would fall down. As the tower gets close to her one hundred and thirties, she is still in great shape. And the French people have changed their minds. Now they are very proud of their 1.The writer believes that the Eiffel A. taller B. older C. better designed D. better known 答案与解析 D 细节理解题。根据文章第一段最后两句可知埃菲尔铁塔全球闻名。 2.The French Revolution was important to the French because ________. A. it gave France a new queen B. it got rid of a bad king C. it ended the rule of kings D. they built the Eiffel 答案与解析 C 细节理解题。根据文章第三段倒数第二句可知法国大革命让人们摆脱了国王的统治。 3.The Eiffel Tower A. size B. shape C. color D. history 答案与解析 B 细节理解题。根据文章第一段最后一句可知埃菲尔铁塔的“A”字形状容易被人们记住。 4.What does this passage mainly tell us? A. Eiffel designed many different kinds of things. B. The reasons why many people know the Eiffel C. Some opinions that the Eiffel D. Some interesting facts about the Eiffel 答案与解析 D 主旨大意题。文章描述埃菲尔铁塔的形状、颜色、建造原因、其设计师等情况,故D项正确。 Ⅱ.短文改错 Dalian, a city by sea, is quite beautiful and the air there is so good to breathe. It is ea

您可能关注的文档

文档评论(0)

别拿青春赌明天 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档