- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
PAGE 15
词汇与语法B
1、Let me ______ you, said my boss, you should call me immediately after you arrive at the airport.
A.ask
B.advise
C.remember
D.remind
答案:D
2、At first I showed great interest in the play, but soon I ________ it.
A.tired
B.got tired of
C.was tired from
D.was tired with
答案:B
3、Each new way of looking at a situation ________ our understanding and makes it easier to discover new possibilities.
A.deeps
B.deepens
C.deep
D.deeply
答案:B
4、In the evening we smoked and talked and never _________ going out except for exercise.
A.dreaming
B.dreamed in
C.dreamed of
D.have dreamed
答案:C
5、- I am very _______ with my own cooking. It looks nice and smells delicious.
- Mm, it does have a _______ smell.
A.pleasant; pleased
B.pleased; pleased
C.pleasant; pleasant
D.pleased; pleasant
答案:D
6、My uncle _______ until he was 45.
A.married
B.didnt marry
C.has married
D.would marry
答案:B
7、_______ with you, I have a long way to go.
A.Compared
B.Comparing
C.To compare
D.Compare
答案:A
8、He didnt live up to _________ had been expected of him.
A.what
B.which
C.that
D.all
答案:A
9、The explorers sailed on the ocean for two weeks and ________ found the mysterious land.
A.generally
B.eventually
C.extremely
D.gradually
答案:B
10、- Smoking is bad for your health.
- Yes, I know. But I simply cant ________.
A.give it up
B.give it in
C.give it out
D.give it away
答案:A
11、It is said that the best time to visit the city is June or July, ________ the South American winter cools the city.
A.where
B.which
C.on which
D.when
答案:D
12、Samuel Clemens, ________ as Mark Twain, was one of the most famous American writers.
A.to know
B.to be known
C.known
D.knowing
答案:C
13、The Chinese government has taken ________ to prevent the spread of the bird flu.
A.step
B.steps
C.measure
D.something
答案:B
14、- The public store is to close at 9:00 p.m.
- _______ no need to worry; it is just 7:30 p.m.
A.You have
B.They have
C.It is
D.There is
答案:D
15、It is possible to tell the time in day light _______ looking into a cats eye
您可能关注的文档
- 2014人教数学二年级下册期末试题4.doc
- 2014人教版五年级下册语文第四单元试卷及部分答案.doc
- 2014人教版小学四年级下册英语期末测试题-1.doc
- 2014人民版历史必修一知识点归纳卷提纲(需自己填空).doc
- 2014优秀单位评价标准.doc
- 2014会计本科函授《高级财务会计》复习资料柯婷.doc
- 2014会计继续教育-企业会计准则解释第5号.doc
- 2014作文审题立意答案.doc
- 2014元旦联欢会节目串词1231.doc
- 2014先进班集体申请审批表.doc
- 2014年12月日语二级听力原文及详细解释.doc
- 2014年12月英语四级考试真题以及答案(第1套).doc
- 2014年2015年2016年jlpt-n5n1n2n3n4日语一级二级三级四级五级历年试卷听力真题历年真题原文.doc
- 2014年3月第二批国家电网校园招聘笔试复习讲解和往年考试试题.doc
- 2014年4月and10月自学考试财务报表分析试卷及答案(打印版).doc
- 2014年4月份考试建设项目评估第二次作业.doc
- 2014年4月公共政策学自考真题及其答案.doc
- 2014年4月职业生涯规划与管理复习资料.doc
- 2014年5.12护士节护理知识竞赛题及答案200道.doc
- 2014年5月11日托福机经.doc
原创力文档


文档评论(0)