2017春高中英语 unit 5 theme parks section 3 using language课件 新人教版必修4.pptVIP

2017春高中英语 unit 5 theme parks section 3 using language课件 新人教版必修4.ppt

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
* Theme parks Unit 5 Section Ⅲ Using Language 栏目导航 课前教材预案 课堂深度拓展 课后限时作业 课末随堂演练 Ⅰ.Choose the best answer according to the text. 1.What’s the main idea of the text? A.A brief introduction to Futuroscope. B.A journey deep into space. C.An exciting experience in the jungle. D.A 3﹣D film. 答案:A 课前教材预案 2.What is Futuroscope most famous for? A.Car racing. B.3﹣D movies. C.Animals. D.Advanced technology. 答案:D 3.Where can visitors try their own scientific experiments? A.In the 3﹣D cinemas. B.In the jungle. C.In the learning centres. D.At the bottom of the ocean. 答案:C 4.How can visitors book tickets to Futuroscope? A.Through travel agencies. B.On the Internet. C.By phone. D.On TV. 答案:B 5.If you go to Futuroscope, you must bring _____. A.the cellphone B.3﹣D glasses C.sneakers D.the computer 答案:C Ⅱ.Complete the following passage with the words in brackets in their proper forms or the words from the text. Last week I took a journey deep into space, but 1._____________(pull) into a black hole. Then I took a trip to Brazil and experienced 2.____________(survive) an airplane crash in the jungle. After 3.______, I went to the bottom of the ocean to see strange blind creatures 4._______________ have never seen sunlight. was pulled surviving that that/which That is 5._______ visitors can do at Futuroscope, a science and technology﹣based theme park in France. It uses the most 6.____________(advance) technology. Visitors can get close to parts of the world they have never experienced. The 7.____________(amaze), up﹣to﹣date information together with many opportunities for hands﹣on learning makes the world come to life in a 8.____________(complete) new way for visitors. Visitors can buy tickets 9.____ the entrance, but tickets are also available online. Futurosco

您可能关注的文档

文档评论(0)

xina171127 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档