2019版高考英语一轮基础习选题 Unit 2 Healthy eating(含解析)新人教版必修3.pdfVIP

2019版高考英语一轮基础习选题 Unit 2 Healthy eating(含解析)新人教版必修3.pdf

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Unit 2 Healthy eating 李仕才 一、阅读理解。 To be sure, only children experienced some things differently from those with sisters and brothers. Many feel more pressure to succeed. They also tend to look only to their parents as role models in the absence of brothers and sisters. In India, 10-year-oldSaviraj Sankpal foundeda support group for the tiny minority of only children. Among other things, the group does volunteer work to counter(反对) the myth that they are not responsible. “Peoplethink we’re treated too kindly and ruined, ”says Sankpal, a compute engineering student. “But I’d like to remind them how lonely it can get. ” Most only children, however, say they wish for sisters or brothers only when it comes to caring fo aging, unhealthy parents. Britain’s David Emerson, co-author of the book, The Only Child, says that suc a person bears terrible burden in having to make all the decisions alone. Emerson knows from experience: After his father died, he chose to move his elderly mother from their family home, where she was vulnerable(易受攻击的) to house breakers, to a new one with more security. “The move was quite hard on her, and she might feel that I pushed he into it, ” he says. “After all, I am left with that responsibility. ” In the future, more and more only children will likely face similar choices. With working mothers increasing, many families are finding they simply don’t have the time, money or energy to have more than one child. As only children become common, perhaps the world will realize that the charge made against them is unjust. 【文章大意】本文主要讲述了独生子女在社会生活中所遇到的种种困难和各种挑战, 他们要 面对社会对独生子女的诸多偏见。 1. It can be infe ed from the passage that the author’s attitude towards only children is ________. A. ironic B. objective C. unfriendly D. unjust 【解析】选B。推理判断题。纵观全文可以看出, 作者提到了人们对独生子女的偏见, 以及 他们面临的诸多问题, 最后, 作者认为, 随着独生子女的增多,

您可能关注的文档

文档评论(0)

135****4686 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档