2019版高考英语一轮复习 第一部分 教材复习 题组提分练20 Unit 5 Theme parks 新人教版必修4.pdfVIP

2019版高考英语一轮复习 第一部分 教材复习 题组提分练20 Unit 5 Theme parks 新人教版必修4.pdf

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
题组提分练20 Unit 5 Theme parks 限时35 分钟 加黑体小题训练推理判断题之文章出处题、读者对象题和预测推断题 阅读理解A (2018·孝感模拟) 体裁:说明文 话题:旅游与交通 难度:★★☆☆☆ Nowadays more travelers are finding their way to the sun coasts of Mexico, where ancient civilizations once honoured the sun, modern sun worshippers are discovering superb vacation destinations. Airlines now schedule weekly flights from major national and international points to a variety of sun coast resort areas. The peninsul of Baj Californi provides one of the most splendid vacation sites in the Western Hemisphere. The entire peninsula can be easily reached by car, as well as by sea and air. At the southern end of the peninsula, La Paz and Cabo San Lucas offer rapidly expanding luxurious facilities to accommodate the growing inflow of visitors. In addition, L Paz, with its duty-free zone, is shoppers paradise. Kino Bay, a coastal resort on the mainland near Hermosillo, is expanding and will soon offer new luxurious tourist accommodations. Puerto Vallarta, once sleepy fishing village, is now one of Mexicos fastest growing resorts. The red-tiled roofs and cobblestoned streets contrast with the , offering perfect climate for parasailing, skin diving, surfing and other aquatic sports. Evening entertainment includes seafood dinners, floor shows and disco dancing that lags until daybreak. Big-game hunting and fishing are also popular within this region of coastal Mexico. 【语篇解读】 文章介绍了三个景点的情况。 1.In ancient times, people in the sun coasts of Mexico ________. A. worshipped the sun B. built a pyramid to honour ancestors C. built roads leading to other places D. went fishing in waters along the coasts 答案与解析 A 细节理解题。根据第一段第一句中的 honoured the sun 可知选项 A 正确。 2.La Paz is an ideal place for shopping, because there people ________. A. can buy whatever they want to

您可能关注的文档

文档评论(0)

135****4686 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档