人教版高中英语必修四Unit 3 Section 1 教学案.docVIP

人教版高中英语必修四Unit 3 Section 1 教学案.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
精品 Word 可修改 欢迎下载 精品 Word 可修改 欢迎下载 精品 Word 可修改 欢迎下载    Ⅰ.Match the word with its meaning. 1.humour    A.having or bringing an advantage, an opportunity, a piece of good luck 2.content B.feeling tired and impatient because you have lost interest in sb./sth. 3.astonish C.the ability to laugh at things that are amusing 4.fortunate D.to successfully control a feeling or problem that prevents you from achieving something 5.ordinary E.to interest and amuse sb. in order to please them 6.bored F.excellent; extremely good 7.entertain G.happy and satisfied with what you have 8.outstanding H.to make sb. believe that sth. is true 9.convince I.not unusual or different in any way 10.overcome J.to surprise sb. very much 答案:1~5 CGJAI 6~10 BEFHD Ⅱ.Write down the meaning of phrases in each sentence. 1.I have seen 5 movies directed by Charlie Chaplin up to now.到现在为止 2.She looked at her newly-finished painting again and was content with herself.对……满意 3.He has become quite badly off since he lost his job.穷困的 4.Im going to pick out a few books to send to some friends in West China.挑出 5.He cut off a bunch of grapes to entertain us.剪下 Do you know the following humorists and what they are famous for? Match them. A.Charlie Chaplin — comedy (喜剧) B.Mr. Bean — mime (哑剧) C.Sanmao — clown (小丑) D.Mark Twain — funny stories (幽默故事) E.Feng Gong — crosstalk (相声) 答案:1~5 BADCE Ⅰ.Fastreading 1.Skim the passage to catch the main idea of the text. The text is about the life and work of Charlie Chaplin who brightened_the_lives of Americans and British through two world wars and the_hard_years_in_between. 2.Find out the main idea of each paragraph. Para.1   A.Why people needed cheering up. Para.2 B.Charlies achievements. Para.3 C.What Charlies childhood was like. Para.4 D.What his famous film character was like. Para.5 E.An example of his work. 答案:Paras.1~5 ACDEB Ⅱ.Carefulreading Choose the best answer according to the passage. 1.People enjoy seeing other peoples bad luck beca

文档评论(0)

189****5087 + 关注
官方认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

版权声明书
用户编号:7102116031000022
认证主体仪征市思诚信息技术服务部
IP属地江苏
统一社会信用代码/组织机构代码
92321081MA278RWX8D

1亿VIP精品文档

相关文档