福建省2021高二英语上学期校本作业(一.docVIP

福建省2021高二英语上学期校本作业(一.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
专业 教育文档 可修改 欢迎下载 PAGE 1 - 福建省三明市泰宁第一中学2020-2021学年高二英语上学期校本作业(一) Marie Curie,born in Warsaw,Poland in 1867,led a hard life as a girl.Her parents,both teachers,had low salaries and were quite poor,especially after her mother stopped teaching to raise five children and take care of her poor health.Marie’s mother suffered from tuberculosis and died of it when Marie was ten. When Marie was young,she showed great interest in science.She loved to study and hoped to become a scientist when she grew up.Her parents encouraged her interest in science.Excellent as she was in her studies,she couldn’t go on with the advanced education she needed because Poland was then ruled by Russia and women were not permitted to go to college. In order to continue her education,she smoothed away many difficulties and entered Paris University,where she lived a simple life and studied hard.She graduated with the highest grades in her class. After graduation she was engaged in scientific research in Paris University.There she met Pierre Curie,whom she married.Pierre joined her in her research into an unknown phenomenon “radiation”,which a certain scientist had declared that uranium gave off.The Curies spent several years trying their best to find the element that produced radiation.Finally they succeeded in 1902. Marie Curie won two Nobel Prizes,one for physics in 1906,together with her husband and another scientist;the other for chemistry herself in 1911.Madame Curie was a scientist of great achievement,and the first woman ever to be honored in the Nobel Prize history. 1When Marie was young,her family became poorer because    .? A.the family had five children B.Marie’s father had a low salary C.Marie’s mother gave up her job D.the family was cruelly taxed by the Russians 答案:C 解析:细节理解题。由第一段第二句可知,玛丽的妈妈放弃了工作来抚养五个孩子和照顾自己身体的时候,家里更贫穷了。 2Marie couldn’t continue the advanced education because    .? A.she wanted to help her father to support the family B.her father couldn’t afford to

您可能关注的文档

文档评论(0)

189****5087 + 关注
官方认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

版权声明书
用户编号:7102116031000022
认证主体仪征市思诚信息技术服务部
IP属地江苏
统一社会信用代码/组织机构代码
92321081MA278RWX8D

1亿VIP精品文档

相关文档