浙江省衢州五校2020-2021学年高二上学期期中联考英语试题带答案解析+详解点睛.docVIP

浙江省衢州五校2020-2021学年高二上学期期中联考英语试题带答案解析+详解点睛.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
第 PAGE 1 页 共 NUMPAGES 3 页 浙江省衢州五校2020-2021学年高二上学期期中联考英语试题带答案解析+详解点睛 姓名:_____________ 年级:____________ 学号:______________ 题型 选择题 填空题 简答题 xx题 xx题 xx题 总分 得分 评卷人 得分 第 1 题:The easy-to-use Jitterbug Flip has big buttons and an exclusive 5Star Urgent Response button on the keypad. EASY TO USE The large bright screen and simple YES and NO buttons make navigating the menu simple. Plus, the powerful speaker ensures every conversation will be loud and clear. EASY TO ENJOY Wherever you go, a built-in camera makes it easy to capture and share your favorite memories. And with a long-lasting battery, you won’t have to worry about running out of power. EASY TO BE PREPARED In any uncertain or unsafe situation, simply press the 5Star button and a highly-trained Urgent Response Agent will confirm your location, evaluate your situation and get you the help you need. The Jitterbug Flip is one of the most affordable cell phones on the market. 1. What is the Jitterbug Flip? A. A company. B. A cell phone. C. A person. D. A car. 2. What is the purpose of the passage? A. To introduce a new product. B. To show the advantages of new product. C. To stress the importance of a new product. D. To persuade people to buy a new product. 3. What can we infer about the Jitterbug Flip? A. The Jitterbug Flip is suitable for people who are tired of using the complicated cell phone. B. Users won’t have to worry about running out of power due to the most dependable wireless network C. The order can be canceled and you can get some of your money back. D. If you order it now, you can get $25 off. 【答案解析】1. B 2. D 3. A 这是一篇应用文。本文是一部手机的促销广告,文中主要介绍了Jitterbug Flip手机的各种优势以及立买即得免费汽车充电器的活动,并附有订购和详情咨询热线等相关内容。 【1题详解】 细节理解题。根据最后一段“The Jitterbug Flip is one of the most affordable cell phones on the market.”(Jitterbug Flip是市场上最实惠的手机之一)可知,Jitterbug Flip是一部手机。故选B项。 2题详解】 推理判断题。根据文中的“EASY TO USE”(易于使用),“EASY TO ENJOY”(易于享

您可能关注的文档

文档评论(0)

文海网络科技 + 关注
官方认证
服务提供商

专业从事文档编辑设计整理。

认证主体邢台市文海网络科技有限公司
IP属地北京
统一社会信用代码/组织机构代码
91130503MA0EUND17K

1亿VIP精品文档

相关文档