2014-2015学年人教版高中英语选修23英语练习题.pdfVIP

2014-2015学年人教版高中英语选修23英语练习题.pdf

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
语 篇 提 能 阅读理解 A An “apple­polisher” is one who gives gifts to win friendship or special treatment. It is not exactly a bribe, but is close to it. “Apple­polishing ” is as old as human society, but the phrase itself is recent, about 50 years old. It comes from the schoolroom. For a long time, some schoolboys would leave a shiny apple on the teachers desk. They would rub and polish the apple to give it a bright shine, so as to make it look more tasty. Such a gift, the student hoped, might make the teacher shut her eyes to his poor work and give him a good mark. All sorts of people are apple­polishers, including politicians and people in high offices — almost everybody. There are other phrases meaning the same thing as “apple­polishing” — “soft­soaping” or “buttering­up ”. A gift is just one way to “soft soap” somebody, or to “butter him up”. Another that is just as effective is flattery, giving someone high praise — telling him how good he looks, or how well he speaks, or how wise he is. Flattery, of course, is the cheapest kind of “apple­polishing”. To flatter another costs you nothing and you can give it as freely as you want. And you can always find somebody eagerly looking for it. 1.An “apple­polisher” is one who ________. A. tries to please someone to get favour B. bribes with apples or money to get something C. is really friendly to everyone around him D. plants apple trees and polishes his apples every day 答案与解析 A 细节理解题。由第一段第一句可知 “apple­polisher” 是A 项所描述的一种人。 2 .The phrase “apple­polishing” comes from ________. A. the farm B. the factory C. the schoolroom D. the countryside 答案与解析 C 细节理解题。由第二

您可能关注的文档

文档评论(0)

zhendongwei + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档