高二后半期期中英语免费试卷带答案和解析(含答案和解析).docxVIP

高二后半期期中英语免费试卷带答案和解析(含答案和解析).docx

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
高二后半期期中英语免费试卷带答案和解析 1、 Our guide was excellent! He walked us through all the local villages and took extra time at the end to enjoy a local dinner. He stayed with us longer than he was obliged(迫使)to and made this a fantastic experience. Tour snapshot Travel is all about the street food these days, and why not?Its fresh, fast, cheap and a great way to crack into the local scene. Join this Hanoi tour to source the best street eats from markets, food carts, street cafes and other hard-to-find-but-totally-worth-the-effort secret spots. Highlights Sample delicious Vietnamese cuisine just like the locals do—on the street Stroll through hidden alleyways and bustling markets of Hanois charming old quarter Learn more about Hanois unique food culture Try local specialties with influences from French and Chinese cuisine Take in a spectacular night view of Hoan Kiem lake from a secret cafe Schedule details Duration:2.5 hours Meeting point:Sacombank ATM Machine﹣No.1 Dong Xuan street (front entrance of Dong Xuan Market, Corner of Dong Xuan St with Cau Dong St) Starting time:5:00 PM Ending point:Café Pho Co-11 Hang Gai St, Hoan Kiem 【1】What did the guide do? A.He showed visitors around by car. B.He took many photos of visitors. C.He stayed with visitors for extra time. D.He enjoyed breakfast with visitors. 【2】What does the underlined word snapshot mean in the passage? A.A photograph taken quickly and casually. B.A brief impression of something. C.An attempt to score in a game. D.An act of firing a gun. 【3】We can infer from the passage that the ending time of the tour is . A.5:00 PM B.5:30 PM C.7:05 PM D.7:30 PM 【答案】 【1】C 【2】B 【3】D 【解析】 这是一篇记叙文。文章讲述了我们在优秀导游的陪同下经历的一次美食之旅,享受了当地不同风格的各种食品,欣赏了壮观的美丽夜景。 【1】 细节理解题。由第一段中的“He walked us through all the local villages and took extra time at the end to enjoy a local dinner. He stayed with us longer than he was obliged(迫使)to and made this a fantastic experience.”(他带我们走遍了当地所有的村庄,最后还花了些时间享受当地的晚餐。他和我们在一起的时间比他被要求的要长,

您可能关注的文档

文档评论(0)

rookieLie + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档