人教版(新教材)高中英语选修1Unit1 People of Achievement单元检测卷1.docxVIP

  • 20
  • 0
  • 约3.11万字
  • 约 23页
  • 2022-08-11 发布于四川
  • 举报

人教版(新教材)高中英语选修1Unit1 People of Achievement单元检测卷1.docx

单元综合测评 (总分值:150分时间:120分钟)第一局部 听力(共两节,总分值30分) 第一节(共5小题;每题1.5分,总分值7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中 选出最正确选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读 下一小题。每段对话仅读一遍。 What is the man going to do? A. Do a survey. B ? Answer some questions. C. Go to a class. Whafs the most probable relationship between the two speakers? Shop assistant and customer. Mother and child. Boss and clerk. What has caused the problem? A ? A car accident.B. The bad weather. C. Too many vehicles. When should the woman be home on the weekend? A. At 9: 00 pm.B. At 9: 30 pm. C. At 10: 00 pm. 5 . What will the man do? A. Let the woman use his car. B ? Drive the woman downtown. C. Go to visit his uncle in his car. 第二节(共15小题;每题1.5分,总分值22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、 C三个选项中选出最正确选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题, 越富有。对于我们来说,为未来存钱也是非常有必要的,因为我们要为未来的不 确定性做准备。 24. What does the example of Warren Buffett illustrate? A ? The rich get richer and the poor get poorer. B ? Buying expensive things is not a good habit. Saving money can bring us a lot of benefits. Controlling our expenses helps to increase our wealth. K答案R D K推理判断题。根据题干中WarrenBuffett可定位至原文第二段 One example is Warren Buffett..?由前一句 They are successful at controlling their expenses in order to grow their wealth. “他们成功控制开支以增加财富”可推知 Warren Buffett的例子说明了控制我们的开支有助于增加我们的财富。应选D°D 25 . Why did Mark Zuckerberg hold his wedding in his backyard? A. He was not a generous man although he was rich. B ? He had to save money for his honeymoon with his wife. He was practicing the skill of saving money. He wanted to use extra money to expand his business. K答 案R D K推理判断题。根据题干中MarkZuckerberg可定位至原文第三 段。由 第三段 He uses extra money...and acquisitions.可推知 Mark Zuckerberg 之所 以为了省钱在后院中举办婚礼是因为这样做他可以用多余的资金拓展业务、做投 资和收购。应选D。》What does the underlined part in the fourth paragraph probably mean? A. Spending according to your habit. B ? Saving money for tomorrows uncertainty. C. Spending less than you can afford. D. Saving money for living better in the future. K 答 案)1 C K 词义猜想题。由第四段 And living

您可能关注的文档

文档评论(0)

1亿VIP精品文档

相关文档