专题03 阅读理解(含答案析)(江苏中考英语一模试题分项汇编).docxVIP

  • 6
  • 0
  • 约19.52万字
  • 约 129页
  • 2023-08-21 发布于四川
  • 举报

专题03 阅读理解(含答案析)(江苏中考英语一模试题分项汇编).docx

专题03 阅读理解(解析版) 目录 常州市 二、连云港市灌南县 三、泰州兴化市 四、无锡市惠山区八校 五、无锡市锡山高级中学实验学校 六、无锡市锡山区锡北片 七、无锡市锡山区锡东片 八、无锡宜兴市丁蜀学区 九、锡北片 十、宿迁市泗洪县 十一、徐州市树人初级中学 十二、徐州市睢宁县 十三、徐州市 十四、盐城市建湖县 十五、扬州市邗江区梅苑双语学校 十六、扬州市树人学校 十七、宜兴市树人中学 常州市 三、阅读单选 “Playing Shop” Social Activity Children are invited to get behind the shop counter (柜台) of Susannah Place Museum, re-created 1915 shop!This is a good time for children to put on an apron (围裙) and become shopkeepers. They learn how to wrap (包裹) an egg, weigh out goods on a scale (秤) and count in pounds and shillings (先令)! Suitable for the children between 5 and 7, the Playing Shop activity will see your children: ■ Use an old-fashioned shop scale. ■ Wrap goods. ■ Fill an order and make a delivery (配送). Tickets for Playing Shop are now on sale through .au—choose from the following periods: ■ 9:15 a.m. ~ 10:30 a.m. or 10:45 a.m. ~ 12 p.m. on Wednesday, May 12, 2021. 9:30 a.m. ~ 10:45 a.m. or 11:00 a.m. ~ 12:15 p.m. on Friday, May 21, 2021. Please note children must be accompanied (陪伴) by an adult. You can continue your fun at Susannah Place Museum by joining a guided tour at 2 p.m., 3 p.m. and 4 p.m. at an additional (额外的) cost on the day. 23.Children will not learn ________ through the activity. A.how to use a scale B.how to wrap goods C.how to fill an order D.how to make money 24.Who is the most suitable to take part in the “Playing Shop” activity? A.1 to 4-year-old kids. B.5 to 7-year-old children. C.Middle school students. D.College students. 25.How long will they work as shopkeepers in this activity? A.For 45 minutes. B.For one hour. C.For 65 minutes. D.For 75 minutes. 26.If Jane wants to join in the activity, her parents must do the following except ________. A.booking tickets of the activity on the Internet B.staying by her side during the work C.paying an additional cost D.choosing the exact working period for her 【答案】 23.D 24.B 25.D 26.B 【解析】 【导语】 本文介绍了“Playing Shop”这个社交活动的广告情况。 23. 细节理解题。根据文中“They learn how to wrap (包裹) an egg, weigh out goods on a scale (

您可能关注的文档

文档评论(0)

1亿VIP精品文档

相关文档