- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
2023年上学期英语修辞学期末考试题库
一、单项选择题
1.1 repeated my question several times.
A.到达
B.惊奇
C.重复
D.返回
答案:C
2.Many volunteers food and water to the local people in Japan after tsunami(海啸).
A.gave out
B. cut out
C.put out
D. found out
答案:A
3.The Titanic is a nice film. I it twice.
A.Saw
B. see
C.have seen
D. have saw
答案:C
4.—some nice crayons. I think they are.()
A.Here is; Betty9s
B. Here are; Betty
C.Here is; Betty
D. Here are; Bettys
答案:D
5.20. Sometimes it often rains in my hometown in summer.
A.Heavy
B.hardly
C.Heavily
D. Strongly
答案:C
6.When we take a trip,we usually have to a hotel.
A.Take
B. stay
C.Book
D. Bring
答案:C
7.If by any chance someone comes to see me, ask him to leave a.
A.Message
letter
C.Sentence
D. Notice
答案:A
ts usually windy in spring,you can see lots of people flying kites.() A.So
. or
C.But
D. For
答案:A
.Your father is very busy, so he play football with you this afternoon.()
A.doesnt
B. dont
C.isnt
D. wont
答案:D
10.Grandfather lives with us. We all him when he gets ill.
A.look after
B. look at
C.look for
D. look like
答案:A
11.-All of you have passed the test!—pleasant news you have told us! A.How
B. How a
C.What
D. What a
答案:C
12.Mr. Wang is coming to our school. I cant wait to see.
A.Her
B. him
C.It
D. Them
答案:B
13.We have homework today.()
A.too many
B. too much
C.much too
D. very much
答案:B
14.Three died of water pollution last winter.
A.hundreds of villagers
B. hundred villagers
C.hundreds villagers
D. hundred of villagers
答案:B
15.Many people believe that one has,one is, but actually it is not true.
A.the more money ; the happier
B. the more money ; the more happy
C.the less money ; the happier
D. the less money ; the more happy 答案:A
16.1 saw the boy?the classroom.
A.enter into
B. enter(正确答案)
C.to enter into
D. to enter
答案:B
17.1 you that I had made the right decision.
A.ensured
B.insured
C.assured
D.for sure
答案:C
18. ( ) it is to have a cold drink on a hot day!
A.What a great fun
B. How great fun
C.What great fun
D. How a great fun 答案:C
19.1t9s one of mean
您可能关注的文档
最近下载
- 企业工会助推企业高质量发展.docx VIP
- 斜井压力钢管安装工法实操指南.docx
- 河北省唐山市路北区2023-2024学年七年级上学期11月期中语文试题(含答案).pdf VIP
- 2025年公安辅警综合基础知识题库及答案解析.docx VIP
- 十年(2016-2025)高考数学真题分类汇编(全国通用)-专题10 数列解答题综合一(等差、等比通项公式及数列求和,46题).docx VIP
- 标准图集-06D401-1 吊车供电线路安装.pdf
- 王正龙先生的灸法直论.doc VIP
- 【各类建筑及案例分析】快题课-05 泡泡图 图书馆类建筑 DaveChen.ppt VIP
- 【各类建筑及案例分析】快题课-07 泡泡图 文化馆类建筑 davechen.ppt VIP
- 【各类建筑及案例分析】快题课-03 泡泡图 旅馆类建筑 DaveChen.ppt VIP
文档评论(0)