2014高考英语阅读理解全程巩固训练18.docVIP

2014高考英语阅读理解全程巩固训练18.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
2014高考英语阅读理解全程巩固训练(18)及答案 阅读理解-----(2013·海口市调研,C) It was the summer of 1998 and I was trying to study hard for my engineering degree. I went up to the roof for a break and watched people swimming in the natural rock pool below our house. It was a sunny day. But as I looked into the distance, I discovered a series of three or four big waves racing towards the shore. They must have been at least four meters high and were heading at speed in the direction of the pool. From the screams that started coming from the beach, I could tell someone was in trouble. Without thinking, I held my bodyboard (冲浪板) and shouted at a stranger to call the lifeguards (救生员). My neighbor Moises had heard the screaming as well and was also outside with his bodyboard, so together we rushed to the sea. Once we got closer, we discovered two people floating about 400 meters out. Waiting for help wasnt a choice. I didnt think twice about trying to save them. When we finally reached them 10 minutes later, they were almost lifeless, pale and motionless. We could tell they were still alive from their small breaths. We put them on our boards, patted their faces to wake them up, telling them to be strong, all the while swimming hard to keep ourselves afloat. Thirty minutes later, I began to feel a bit afraid and tired. Finally, a small boat with three lifeguards headed towards us. When the boat pulled up, we helped push the couple on board, only to be told that there was no room for us. It seemed pretty unprofessional (不专业的) to leave us there—we were a couple of miles from the shore. I didnt feel like a hero. Im sure that anyone who could swim would have done the same thing. 文章大意:本文是一篇记叙文。文章讲述了作者和他的邻居救助两位被海浪冲离岸边的游泳者的故事。 9.What can we learn from the passage? A.A stranger asked the writer to call the lifeguards. B.The writer was afraid and regretted the rescue. C.The writer told from the screams that someone needed help. D.A neighbor and the writer rushed to the sea with nothing in hand. 答案:C 细节理解题。根据第一

您可能关注的文档

文档评论(0)

精品教学资料 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档