- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
福师2011秋学期英语在线作业1.doc
福师2011秋《大学英语(1)》在线作业一
单选题
1.The landlady ___ us bread and milk.
A. offered
B. recovered
C. received
D. confronted
答案:A
2.—How are you feeling? —Much better. _________.
A. Thanks for coming to see me.
B. You look great.
C. You are so tired.
D. Dont mention it.
答案:A
3.Im sorry to have kept you waiting. Oh, not at all. I ____________here only a few minutes.
A. have been
B. had been
C. was
D. will
答案:A
4.My aunt has lived in New York ______ 1995.
A. for
B. during
C. in
D. since
答案:D
5.To____ an entry visa is very difficult now.
A. appeal for
B. apply for
C. apply in
D. appeal in
答案:B
6.There were no tickets _________ for Sundays performance.
A. possible
B. probable
C. available
D. feasible
答案:C
7.When are they ____________ in their plan?
A. hand
B. handed
C. to hand
D. give
答案:C
8.____________ the matter with the teacher, we had a better understanding about it.
A. To discuss
B. Discussed
C. Being discussed
D. Having discussed
答案:D
9.Theres a man at the reception desk who seems very angry and I think he means____________trouble.
A. making
B. to make
C. to have made
D. having made
答案:B
10.I dont know whether you happen____________, but I am going to study in the U.S.A this September.
A. to be heard
B. to be hearing
C. to hear
D. to have heard
答案:D
11.Please let me sit down; I’m ___.
A. worn down
B. worn off
C. worn out
D. worn away
答案:C
12.—Oh, Im sorry. But I promise Ill be careful next time. —___________________.
A. Its nothing at all
B. Oh, never mind. It doesnt matter
C. Thank you
D. There are no questions
答案:B
13.—Please help yourself to the fish. —_______.
A. Thanks, but I dont like fish
B. Sorry, I cant help
C. Well, fish dont suit me
D. No, I cant
答案:A
14.We can go when the ground____________.
A. is drying
B. has dried
C. dried
D. dry
答案:B
15.—This box is too heavy for me to carry upstairs. —________.
A. You may ask for help.
B. Let me give you a hand.
C. Please do me a favor.
D. Id come to help.
答案:B
16.The bank is reported in the local newspaper____________ in b
文档评论(0)