广东省2014届高三英语二轮复习专题训练 阅读理解部分 专题十五 科普知识型阅读.pptVIP

广东省2014届高三英语二轮复习专题训练 阅读理解部分 专题十五 科普知识型阅读.ppt

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
广东省2014届高三英语二轮复习专题训练 阅读理解部分 专题十五 科普知识型阅读.ppt

返回目录   备用习题 The researchers designed a special cap for the user. This head cover picks up the signals from the scalp (头皮) and sends them to a computer. The computer interprets the signals and commands the motorized wheelchair. The wheelchair also has two cameras that identify objects in its path. They help the computer react to commands from the brain. 返回目录   备用习题 Professor Millan, the team leader, says scientists keep improving the computer software that interprets brain signals and turns them into simple commands. “The practical possibilities that BCI technology offers to disabled people can be grouped in two categories: communication and controlling devices. One example is this wheelchair.” He says his team has set two goals. One is testing with real patients, so as to prove that this is a technology they can benefit from. And the other is to guarantee that they can use the technology over long periods of time. 返回目录   备用习题 1.BCI is a technology that can ________. A.help to update computer systems B.link the human brain with computers C.help the disabled to recover D.control a persons thoughts 返回目录   备用习题 2.How did Tavella operate the wheelchair in the laboratory? A.By controlling his muscles. B.By talking to the machine. C.By moving his hand. D.By using his mind. 返回目录   备用习题 3.Which of the following shows the path of the signals described in Paragraph 5? A.scalp→computer→cap→wheelchair B.computer→cap→scalp→wheelchair C.scalp→cap→computer→wheelchair D.cap→computer→scalp→wheelchair 返回目录   备用习题 4.The team will test with real patients to ________. A.make profits from them B.prove the technology useful to them C.make them live longer D.learn about their physical condition 返回目录   备用习题 5.Which of the following would be the best title for the text? A.Switzerland, the BCI research centre B.New findings about how the human brain works C.BCI could mean more freedom for the disabled D.Robotic vehicles could help to cure brain injuries 返回目录 [解析] 1.B 细节理解题。根据第一段可知,自20世纪70年代以来

您可能关注的文档

文档评论(0)

dyx0821 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档