(状元之路)2014-2015学高中英语 单元测评(一) 新人教版必修4.docVIP

(状元之路)2014-2015学高中英语 单元测评(一) 新人教版必修4.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
单元测评(一) (时间:90分钟 满分:110分)        第一部分 阅读理解(共两节;满分30分) 第一节 (共10小题;每小题2分,满分20分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。 A In just eight months, my dog Toby had grown too big for our small apartment, so Mom sent him to GrandmA s farm. To comfort me, Mom got me a cat and I decided to train this cat. First, I named him Wilbur. Next, I decided to train him not to make our apartment dirty. In order to train him to use the litter box my mother bought as his toilet, I followed him everywhere, watching for some sign that he wanted to go outside, just like Id done with Toby. I waited and watched. But all that cat did was sleep. Pretty soon I fell asleep, too. When I woke up, I heard some noise from the box. I looked inside and found Wilbur in it on his own. If a cat could do that by himself easily, I figured that teaching him a few tricks would be a cinch. I set Wilbur down in front of me and said, “Sit”, pushing his back down gently, just like Id done with Toby. However, he jumped away. This cat didnt know anything about taking orders. Then I decided to give him a bath. Id washed Toby every Saturday. Strangely, at the sound of the running water, Wilbur began to lick (舔) himself. Mom saw what I was doing. “Oh, honey, cats dont need baths.” She looked at Wilbur. “See?” she said. “They clean themselves.” When Wilbur finished bathing, he made a strange noise, like a motor running, so I sat down to get a better listen. To my surprise, Wilbur moved to me, and jumped onto my legs. Toby never did that! Seeing that, Mom said, “You know, cats only do that when they really like you.” I looked up at her, then down at the cat and said, “Let me introduce Wilbur, Mom. He is my friend now.” 语篇解读 本文是记叙文。作者新养了一只猫并开始训练它,最终作者和猫成为了好朋友。 1.What did the author do for the cat? A. He gave the cat a name. B. He bought the cat a box. C. He freed the cat from the toilet. D. He helped the cat clean himself. 答案与解析 A 细节理解题。根据第二段中的“First, I named him Wilbur”可知答案。 2.The underlined word “cinch” in Paragraph 3 p

您可能关注的文档

文档评论(0)

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档