- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
高一英语Unit7Grammar
Unit 7 Culture relics
训练三
GrammarIntegrating skills
课前预习:无师自通
Ⅰ.用正确的介词、副词填空
1.There is a beautiful park__________the bank of the river.
2.The Changjiang River flows_______the center of the city of Shanghai.
3.Many park built in Hangzhou and Suzhou are like something _______ ______fairytales.
4.The Russian Czars ended their rule in this city______the Russian Revolution of 1917.
5.The palaces where emperors lived many years ago are kept________museums.
6.Yuanmingyuan Park was_______ruins after it was burnt by foreigners.
7.Can you find a way__________reducing pollution?
8.Who may take the first place in the exam________your opinion?
答案:1.on 2.in 3.out of 4.during 5.as 6.in 7.of 8.in
Ⅱ.把下列句子变成被动语态
1.They have sent for a famous doctor.
答案:A famous doctor has been sent for.
2.We have built many factories in the development zone.
答案:Many factories in the development zone have been built.
3.China has brought in much advanced technology and foreign money to develop her economy.
答案:Much advanced technology and foreign money has been brought in by China to develop her economy.
4.I have sent you the book I bought yesterday.
答案:The book I bought yesterday has been sent to you.
5.Do people speak English in your country?
答案:Is English spoken by the people in your country?
6.His deep love for the people moved me greatly.
答案:I was moved greatly by his deep love for the people.
7.In 1860 the American people elected Abraham Lincoln President of the United States.
答案:Abraham Lincoln was elected President of the United States by the American people in 1860.
8.The nurses are always taking good care of the children.
答案:The children are always being taken good care of by the nurses.
9.Can you make the model plane fly higher?
答案:Can the model plane be made to fly higher by you?
10.We have to discuss the problem before tomorrow afternoon.
答案:The problem has to be discussed before tomorrow afternoon.
课堂巩固:一点即通
Ⅰ.单词拼写
1.They ________(合并)six repair shops into one factory.
2.The US p
您可能关注的文档
- 福建省厦门市2011届高三语文高中毕业班质量检查试题 (缺答案).doc
- 福建省芗城中学10-11学年高二英语上学期期中试题新人教版【会员独享】.doc
- 福建省莆田一中2011届高三政治上学期期中试题新人教版【会员独享】.doc
- 福建省莆田一中10-11学年高一英语上学期期中试题新人教版【会员独享】.doc
- 福建省莆田一中10-11学年高一物理上学期期中试题鲁科版【会员独享】.doc
- 福建省莆田一中2011届高三地理上学期期中试题新人教版【会员独享】.doc
- 福建省莆田一中2011届高三化学上学期期中试题苏教版【会员独享】.doc
- 福建省莆田一中2011届高三政治上学期第三次月考试题新人教版【会员独享】.doc
- 福建省莆田一中2011届高三数学上学期第三次月考试题 文 新人教A版【会员独享】.doc
- 福建省莆田一中2011届高三生物上学期期中试题新人教版【会员独享】.doc
- 高一英语 Unit 7 Reading课课练 大纲人教版第一册.doc
- 高一英语 Unit 7 Warming up,Listening & Speaking课课练 大纲人教版第一册.doc
- 高一英语 Unit10 Grammar & Integrating skills课课练 大纲人教版第一册.doc
- 高一英语 Unit11 Grammar & Integrating skills课课练 大纲人教版第一册.doc
- 高一英语 Unit12 Reading课课练 大纲人教版第一册.doc
- 高一英语 Unit12 Grammar & Integrating skills课课练 大纲人教版第一册.doc
- 高一英语 Unit11 Warming up,Listening & Speaking课课练 大纲人教版第一册.doc
- 高一英语 Unit10 Warming up,Listening & Speaking课课练 大纲人教版第一册.doc
- 高一英语 Unit14 Warming up, Listening and Speaking课课练 大纲人教版第一册.doc
- 高一英语 Unit13 Reading课课练 大纲人教版第一册.doc
文档评论(0)