- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
2015-2016学年高一英语课时训练: 15.2 Section Ⅱ Lesson 2《 Different Schools》(北师大版必修5).doc
Lesson2 Different Schools
.根据句意及汉语或首字母提示完成句子
1.Everyone living here must o the rules.?
答案:obey
2.The restaurant near my house has won a good r because of its good service.?
答案:reputation
3.The girl could see her face r in the clean water.?
答案:reflected
4.My father is a very m man,and he never shouts at us.?
答案:mild
5.Fred is an o student in our class.?
答案:outstanding
6.It’s necessary for you to have a pronunciation (练习)regularly.?
答案:drill
7.The little boy ran home at a fast (步速).?
答案:pace
8.“No pains,no gains.” The (格言)has always accompanied me.?
答案:motto
9.Never tell him a secret;he’s got a (不严的)tongue.?
答案:loose
10.He is the best man who can finish the (任务).?
答案:assignment
.用所给词的适当形式填空
1.“Would you mind if I open the window?”“No.Not in the (slight).”?
答案:slightest
2.Dad picked up the (receive)and dialed the number.?
答案:receiver
3.The coach made her (select)for the team.?
答案:selection
4.It seemed that (punish)had very little effect on him.?
答案:punishment
5.Sandy,you must have (understand)him.I think,you should believe him.?
答案:misunderstood
.用方框内所给短语的适当形式填空(每个限用一次)
take up,fall behind,get together,go over,look up,put on,put off,get on with
1.Because of the heavy rain,our sports meet was .?
答案:put off
2.It’s usually useful to your notes before exams.?
答案:go over
3.How is your sister her new classmates in the new school??
答案:getting on with
4.David always studies hard in case he might others.?
答案:fall behind
5.On such a special occasion,families in the village would and have a big dinner.?
答案:get together
6.Playing computer games always most of his spare time.?
答案:takes up
7.On weekends I like information through the Internet.?
答案:looking up
8.I don’t think he is feeling sad.He is just it .?
答案:putting;on
.阅读理解
A
Recently,online high schools in America have sparked a debate about whether or not taxpayers’ money should be used to support online
您可能关注的文档
- 2015-2016学年高一英语教学课件:Unit 1《School life》Word power(牛津译林版必修1).ppt
- 2015-2016学年高一英语教学课件:Unit 2《Growing pains》Grammar and usage(牛津译林版必修1).ppt
- 2015-2016学年高一英语教学课件:Unit 2《Growing pains》Language points(牛津译林版必修1).ppt
- 2015-2016学年高一英语教学课件:Unit 2《Growing pains》Project(牛津译林版必修1).ppt
- 2015-2016学年高一英语教学课件:Unit 2《Growing pains》Task(牛津译林版必修1).ppt
- 2015-2016学年高一英语教学课件:Unit 2《Growing pains》Welcome to the unit(牛津译林版必修1).ppt
- 2015-2016学年高一英语教学课件:Unit 2《Growing pains》Word Power(牛津译林版必修1).ppt
- 2015-2016学年高一英语教学课件:Unit 3《Looking Good Feeling Good》Grammar and usage(牛津译林版必修1).ppt
- 2015-2016学年高一英语教学课件:Unit 3《Looking Good Feeling Good》Word power(牛津译林版必修1).ppt
- 2015-2016学年高一英语教学课件:Unit1《Cultural relics》Reading(人教版必修二).ppt
- 2015-2016学年高一英语课时训练: 15.3 Section Ⅲ Lesson 3《 Teachers》(北师大版必修5).doc
- 2015-2016学年高一英语课时训练: 15.4 Section Ⅳ Lesson 4《 Understanding & Communication Workshop & Culture Corner & Bulletin Board》(北师大版必修5).doc
- 2015-2016学年高一英语课时训练: 15.5 Section Ⅴ 单元语法突破(北师大版必修5).doc
- 2015-2016学年高二化学同步训练:第1章 第1节 第1课时《化学反应的反应热》(鲁科版选修4).doc
- 2015-2016学年高二化学同步训练:第1章 第1节 第2课时《化学反应的焓变、热化学方程式》(鲁科版选修4).doc
- 2015-2016学年高二化学同步训练:第1章 第1节 第3课时《反应焓变的计算》(鲁科版选修4).doc
- 2015-2016学年高二化学同步训练:第1章 第1节 第4课时 习题课(鲁科版选修4).doc
- 2015-2016学年高二化学同步训练:第1章 第2节 第1课时《电解的原理》(鲁科版选修4).doc
- 2015-2016学年高二化学同步训练:第1章 第2节 第2课时《电解原理的应用》(鲁科版选修4).doc
- 2015-2016学年高二化学同步训练:第1章 第2节 第3课时《习题课》(鲁科版选修4).doc
文档评论(0)