- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
九年级上册单元训练(Unit 3.doc
Unit 3 Teenagers should be allowed to choose their own clothes.
Section A
重要词组 instead of, stay up, be allowed to
重点句型 —I think sixteen-year-olds should be allowed to drive.
—I disagree. I think sixteen is too young.
—Do you think thirteen-year-olds should be allowed to have part-time jobs?
一、单项选择
( )1. I have a ___________ child. She is a lovely little girl.
A. five-years-old B. five-year-old C. five-years-olds
答案: B
( )2. Jane ___________ allowed to go to the movies with me yesterday evening.
A. is B. was C. were
答案: B
( )3. My P. E. teacher always ___________ me to do things that I like.
A. allow B. allowed C. allows
答案: C
( )4. Many young trees ___________ in our school every year.
A. should plant B. should be planted C. should planted
答案: B
( )5. Girls would like to get their ears___________.
A. pierced B. pierce C. piercing
答案: A
二、看图完成对话
6.A:We have too much rules in our school.
B:__________ __________ __________. For example, we have to wear the school uniforms every day.
答案: So do we
7. A: Oh, how handsome he is!
B: But I think he __________ __________ __________ his notebook computer.
答案: is cool with
三、句型转换
8. My teacher doesn’t agree with me. (写同义句)
My teacher __________ __________ me.
答案: disagree with
9. Mother does housework every day. Father does housework every day, too.(写同义句)
Mother does housework every day. __________ __________ father.
答案: So does
10. I think she will let her parents down. (改否定句)
_______________________________________________________________________
答案: I don’t think she will let her parents down.
11. Alice is too young to look after herself. (变同义句)
Alice isn’t _________ _________ to look after herself.
答案: old enough
12. I failed the English exam. (变同义句)
I _________ _________ the English exam.
答案: didn’t pass
四、用方框中所给的词填空
technology, equ
文档评论(0)