- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
hoffer_sad7_tif_05
Modern Systems Analysis Design, 7e (Hoffer)
Chapter 5 Initiating and Planning Systems Development Projects
1) Proper and insightful project planning, including determining project scope as well as identifying project activities, can easily reduce time in later project phases.
Answer: TRUE
Diff: 2 Page Ref: 116
2) The objective of project initiation and planning is to transform a vague system request document into a tangible project description.
Answer: TRUE
Diff: 3 Page Ref: 116
3) Project initiation focuses on activities that will help organize a team to conduct project planning.
Answer: TRUE
Diff: 2 Page Ref: 117
4) Project planning focuses on defining clear, discrete activities and the work needed to complete each task.
Answer: TRUE
Diff: 2 Page Ref: 118
5) The objective of the project planning process is the development of a Baseline Project Plan and a Statement of Work.
Answer: FALSE
Diff: 2 Page Ref: 118
6) The major outcomes and deliverables from project initiation and planning are the Baseline Project Plan and the Project Scope Statement.
Answer: TRUE
Diff: 2 Page Ref: 118
7) The Project Scope Statement clearly outlines the objectives and constraints of the project for the development group.
Answer: FALSE
Diff: 2 Page Ref: 119
8) The Systems Service Request reflects the best estimate of the projects scope, benefits, costs, risks, and resource requirements, given the current understanding of the project.
Answer: FALSE
Diff: 2 Page Ref: 118
9) The Explanation of Services is a short document prepared for the customer that describes what the project will deliver and outlines all work required to complete the project.
Answer: FALSE
Diff: 2 Page Ref: 119
10) The Statement of Work is a document prepared for the customer during project initiation and planning that describes what the project will deliver and outlines generally at a high level all work required to complete the project.
Answer: FALSE
Diff: 2 Page Ref:
您可能关注的文档
- Eqwguc中发展低碳经济面临的机遇与挑战.doc
- erhzegg识_经济下人力资源开发与管理的十大趋势.doc
- Eric TOFL写作27 完全攻略.doc
- ERP光有主生计划不够 还得详细生产排程.doc
- Erp ,工商训和参观博物馆的实习报告.doc
- ERP选型如大淘沙 CIO可围绕的三条主线.doc
- ER Studo与powerdesigner 的转换.docx
- Ergfqw中经济管理大学职业经理基础教程.doc
- Errruhm凌高新中学创建英语特色学校实施方案.doc
- ERP中的产品本控制-成本对象控制.doc
- HDMI线连接法、Displayport线、DVI线过去现在未来.doc
- HLY-100 智能回路电阻测试仪软件及打印机安装.doc
- hoffer_sad7_tif_14.doc
- how do ou go to school.doc
- Hoisna深大学数学与计算科学学院.doc
- Horgaj初数学二次函数复习专题.doc
- How To rite A Process Essay.doc
- how to rite a study plan.doc
- How to rite an Investigation Essay.doc
- How to ide your own Tour de France怎样骑行环法车赛.doc
原创力文档


文档评论(0)