- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Unit 5 If you go to the party, you’ll have a great time!基础练习(A卷)
Ⅰ.听力(25分)(略)
Ⅱ.基础知识(40分)
A.选择所给词填空(10分)
when, where, how, what, if, because, so, but, and, while
1.Please tell me ______ I can find the way to DongFang Building.
答案:how
2.You will see many stars in the sky______ you come out at a fine night.
答案:if
3.I want to ask the teacher ______ we will take a day off.
答案:when
4.I am mad at him ______ he is playing the stereo too loud.
答案:because
5.______ he was stealing the girl’ s purse, I saw him.
答案:While
B.根据首字母和句意填空(10分)
1.My cousin is an a .
答案:agent
2.He had to work in a building-field to make a l .
答案:living
3.I don’ t want to wear my j .
答案:jeans
4.This is the most important e of the year.
答案:event
5.I hope our football team will be l in Asia Cup.
答案:lucky
6.We can find the kind-hearted person e .
答案:everywhere
7.The managers of the centre are on their v to America.
答案:visit
8.I r that getting up early is good for our health.
答案:realize
9.Did you c the best one? We have no time.
答案:choose
10.Children must wash their clothes t .
答案:themselves
C.仿照例子把两句合成一句(10分)
Model: a. You think you’ re going to visit New York City.
b. You will see some tall buildings.
→If you go to visit New York City, you’ ll see some tall buildings.
1.a.You think you’ re going to study English hard.
b. You will do better in English.
→
答案:If you study English hard, you ll do better in English.
2.a.You think you’ re going to eat and drink more.
b. You will be fatter.
→
答案:If you eat and drink more, you ll be fatter.
3.a.They think they are going to do more exercise.
b.Their health will be better.
→
答案:Their health will be better if they do more exercise.
4.a.I think you are going to let me watch TV.
b.I will stay at home.
→
答案:I will stay at home if you let me watch TV.
5.a.I think Chinese team are going to be champions.
b.I will be very excited.
→
答案:If Chinese team are champions, I will be very excited.
D.用所给的词填空,使对话内容完整(
您可能关注的文档
- 湖北省武汉市八级下册《无形的财产》课件.ppt
- 湖北省武汉市七级英语下册《Unit9 What does he look like Section A》课件 人教新目标版.ppt
- 湖北省武汉市八级历史下册《第13课 海峡两岸的交往》课件.ppt
- 湖北省武汉市八级历史下册《第一单元 中华人民共和国的成立和巩固》复习课件.ppt
- 湖北省武汉市八级历史下册《第14课 钢铁长城》课件.ppt
- 湖北省武汉市八级历史下册《第二单元 道路的探索》复习课件.ppt
- 湖北省武汉市八级历史下册《第三单元 建设有中国特色的》复习课件.ppt
- 湖北省武汉市八级历史下册《第15课 独立自主的和平外交》课件.ppt
- 湖北省武汉市八级历史下册《第五单元 国防建设与外交成就》复习学案.doc
- 湖北省武汉市八级物理下册 压强家庭作业(无答案).doc
- 湖北省武汉市八级英语下册 Unit 5 If you go to the party, you’ll have a great time!基础练习(B卷) 人教新目标版.doc
- 湖北省武汉市八级英语下册 Unit 6 How long have you been collecting shells?基础练习(A卷) 人教新目标版.doc
- 湖北省武汉市八级英语下册 Unit 6 How long have you been collecting shells?基础练习(B卷) 人教新目标版.doc
- 湖北省武汉市八级英语下册 Unit 7 Would you mind turning down the music?基础练习(A卷) 人教新目标版.doc
- 湖北省武汉市八级英语下册 Unit 8《Unit 8 Why don’t you get her a scarf》导学案 人教新目标版.doc
- 湖北省武汉市八级英语下册 Unit 8 Why don’t you get her a scarf?基础练习(A卷) 人教新目标版.doc
- 湖北省武汉市八级英语下册 Unit 8 Why don’t you get her a scarf?基础练习(B卷) 人教新目标版.doc
- 湖北省武汉市八级英语下册 Unit 7 Would you mind turning down the music?基础练习(B卷) 人教新目标版.doc
- 湖北省武汉市八级英语下册 Unit 9 Have you ever been to an amusement park?基础练习(A卷) 人教新目标版.doc
- 湖北省武汉市八级英语下册 Unit 8《Unit 8 Why don’t you get her a scarf》课件 人教新目标版.ppt
文档评论(0)