- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
查看更多
Unit7 New Waves of Technology 同步练习2
Ⅰ.听力
第一节
听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
1.What has the man just finished doing?
A.Answering a phone call.
B.Making a phone call.
C.Looking for Tom.
答案:B
2.Why can’t the woman give a reply then?
A.Because she has to get her husband’s permission.
B.Because she is not sure whether she will be free on Sunday.
C.Because she doesn’t like football matches.
答案:B
3.Where does this conversation probably take place?
A.At an airport.
B.At a railway station.
C.At a bus top.
答案:A
4.What will the man do when he comes back?
A.He will make a telephone call.
B.He will write down his friend’s address.
C.He will get his photos back.
答案:B
5.Why didn’t the woman go to Georgia’s party?
A.Because she didn’t want to go there.
B.Because she always felt disappointed at Georgia’s party.
C.Because she had been invited by others.
答案:C
第二节
听下面2段对话。每段对话后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话读两遍。
听第6段材料,回答第6~8题。
6.What was the woman’s problem?
A.She lost her way.
B.She lost her camera.
C.Something had gone wrong with her camera.
答案:C
7.Where was the Shell building according to the conversation?
A.Next to the post office.
B.Opposite the post office.
C.Behind the post office.
答案:A
8.When would the shop close?
A.At 5:00.
B.At 5:30.
C:At 15:30.
答案:B
听第7段材料,回答第9~10题。
9.Why will the woman move to Boswell?
A.Because her husband has found a better job there.
B.Because Boswell is a nicer town.
C.Because they will start a new company there.
答案:A
10.What will the woman probably work as when they have settled in Boswell?
A.A teacher. B.A housewife. C.A clerk.
答案:A
Ⅱ.单项填空
1.I said I am from Beijing.But _____,I am from Hebei.(Which of the following can not be used to fill in the blank?)
A.to tell you the truth B.to be honest
C.honestly D.honest speaking
答案:D
2.Mr Lee is said _____ abroad,but I don’t know which country he is studying in.
A.to st
您可能关注的文档
- 八年级数学上册 整式的乘法——多项式的乘法 ppt.ppt
- 八年级数学上册 整式的除法 ppt.ppt
- 八年级数学上册 提公因式法 ppt.ppt
- 八年级数学上册 完全平方公式 ppt.ppt
- 八年级数学上册 整式的除法 多项式除以单项式 ppt.ppt
- 八年级数学上册 直方图 ppt.ppt
- 八年级数学上册 第十三章 第一节全等三角形 ppt.ppt
- 八年级数学上册 幂的乘方 ppt.ppt
- 八年级数学上册 第十二章 折线图 ppt.ppt
- 八年级数学上册 用扇形图描述数据 ppt.ppt
- 冀教版英语必修3 Unit2 Food for Thought 同步练习2.doc
- 冀教版英语必修3 Unit8 Protecting the Environment单元测试题3.doc
- 冀教版英语必修3 Unit8 Protecting the Environment单元测试题1.doc
- 冀教版英语必修3 Unit8 Protecting the Environment单元测试题2.doc
- 冀教版英语必修3 Unit8 Protecting the Environment情态动词 PPT.ppt
- 冀教版英语必修5 Unit 2 Managing Your Time PPT.ppt
- 冀教版英语必修5 Unit 2 Managing Your Time1.doc
- 冀教版英语必修5 Unit 2 Managing your time2.doc
- 冀教版英语必修5 Unit 3 The story of success.doc
- 冀教版英语必修5 Unit 5 Words and how we use them.doc
最近下载
- 企业工会助推企业高质量发展.docx VIP
- 斜井压力钢管安装工法实操指南.docx
- 河北省唐山市路北区2023-2024学年七年级上学期11月期中语文试题(含答案).pdf VIP
- 2025年公安辅警综合基础知识题库及答案解析.docx VIP
- 十年(2016-2025)高考数学真题分类汇编(全国通用)-专题10 数列解答题综合一(等差、等比通项公式及数列求和,46题).docx VIP
- 标准图集-06D401-1 吊车供电线路安装.pdf
- 王正龙先生的灸法直论.doc VIP
- 【各类建筑及案例分析】快题课-05 泡泡图 图书馆类建筑 DaveChen.ppt VIP
- 【各类建筑及案例分析】快题课-07 泡泡图 文化馆类建筑 davechen.ppt VIP
- 【各类建筑及案例分析】快题课-03 泡泡图 旅馆类建筑 DaveChen.ppt VIP
文档评论(0)