- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
查看更多
Unit2 Food for Thought 同步练习2
Ⅰ.听力
第一节
听下面5段对话,每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
1.What is the woman doing?
A.Looking for another job.
B.Looking for another book.
C.Looking for another chance.
答案:A
2.What will the man do?
A.Sit down.
B.Leave at once.
C.Wait for some time and then sit down.
答案:A
3.How does the man feel about the film?
A.It’s worth the time and money.
B.It’s not worth the time and money.
C.It’s worth seeing it again.
答案:B
4.What is the weather like outside?
A.It’s raining.
B.It’s windy.
C.It’s snowing.
答案:B
5.What time did the man arrive?
A.10:30.
B.10:15.
C.10:00.
答案:A
第二节
听下面2段对话。每段对话后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话前,你将有时间阅读各小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话读两遍。
听第6段材料,回答第6~8题。
6.Where does this dialogue take place?
A.At the restaurant. B.Over the phone. C.At a hotel.
答案:B
7.How many people will be there with the woman?
A.Three. B.Four. C.Five.
答案:A
8.How will the woman pay?
A.By cash. B.By credit card. C.By check.
答案:A
听第7段材料,回答第9~10题。
9.What is the man’s suggestion at the beginning of this conversation?
A.To eat something out.
B.To go out for a walk.
C.To get well prepared for their finals.
答案:A
10.What exams is the woman taking next Monday?
A.Geography and French.
B.Geography and chemistry.
C.Chemistry and French.
答案:C
Ⅱ.单项填空
1.Our bodies are strengthened by taking exercise._____,our minds are developed by learning.
A.Probably B.Likely C.Similarly D.Generally
答案:C
2.It looked as if time hadn’t had any effect on him:he _____ so healthy and active.
A.remained B.was remained C.was remaining D.had remained
答案:A
3.My brother bought me a lot of books he _____ useful to me.
A.regarded B.considered C.thought them D.believed them
答案:B
4.What do you think of the _____ that a meeting be held to discuss the tree-planting programme?
A.discussion B.suggestion C.opinion D.idea
答案:B
5.If we_____ the train,we would have to wait an hour at the station.
A.miss B
您可能关注的文档
- 八年级数学上册 整式的乘法——多项式的乘法 ppt.ppt
- 八年级数学上册 整式的除法 ppt.ppt
- 八年级数学上册 提公因式法 ppt.ppt
- 八年级数学上册 完全平方公式 ppt.ppt
- 八年级数学上册 整式的除法 多项式除以单项式 ppt.ppt
- 八年级数学上册 直方图 ppt.ppt
- 八年级数学上册 第十三章 第一节全等三角形 ppt.ppt
- 八年级数学上册 幂的乘方 ppt.ppt
- 八年级数学上册 第十二章 折线图 ppt.ppt
- 八年级数学上册 用扇形图描述数据 ppt.ppt
- 冀教版英语必修3 Unit8 Protecting the Environment单元测试题3.doc
- 冀教版英语必修3 Unit8 Protecting the Environment单元测试题1.doc
- 冀教版英语必修3 Unit8 Protecting the Environment单元测试题2.doc
- 冀教版英语必修3 Unit8 Protecting the Environment情态动词 PPT.ppt
- 冀教版英语必修5 Unit 2 Managing Your Time PPT.ppt
- 冀教版英语必修5 Unit 2 Managing Your Time1.doc
- 冀教版英语必修5 Unit 2 Managing your time2.doc
- 冀教版英语必修5 Unit 3 The story of success.doc
- 冀教版英语必修5 Unit 5 Words and how we use them.doc
- 冀教版英语必修5 _Unit 7 Studying abroad:what you need to know.doc
最近下载
- 幼年特发性关节炎护理新进展题库答案-2025年华医网继续教育.docx VIP
- 艾里逊系列变速箱应用与安装.pptx VIP
- 2019疏浚工程预算定额.docx VIP
- 肥厚型梗阻性心肌病护理查房【50页】.pptx VIP
- 固定二氧化碳系统.doc VIP
- 第三单元1~6的表内除法第4课时除法(2)课件2025人教版数学二年级上册.ppt
- 第三单元1~6的表内除法第3课时除法(1)课件2025人教版数学二年级上册.pptx
- 工业厂房及管理楼水电安装施工方案.docx VIP
- 装配式农村住房建筑构造(五)(低层现浇混凝土聚苯模块墙体).pdf VIP
- 吉J2022-184现浇混凝土内置保温复合墙体建筑构造.pdf VIP
文档评论(0)