- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Unit 1 Art
Ⅰ.单句语法填空
1.It is ____________ (type) of the young man to think of himself before others.
答案:typical
2.Nobody believed his ____________ (predict) then, but later it turned out to be true.
答案:prediction
3.One reason for her ____________ (prefer) for city life is that she can have easy access to places like shops and restaurants.
答案:preference
4.Wanda Plaza in Xiamen, located in ____________ was a remote village several years ago, is now a busy area.
答案:what
5.The book written by Mr. Jackson appealed to people in all walks of life, ____________ (make) it the best-seller in England.
答案:making
6.Without your timely help, I couldn’t ____________ (overcome) the present difficulty.
答案:have overcome
7.Many new couples conveyed their strong desire that they ____________ (adopt) the children losing their parents in the earthquake.
答案:(should) adopt
8.____________ (attempt) to change someone else’s attitude towards life is a waste of time and energy.
答案:Attempting
9.I can’t figure ____________ what it is that makes him so depressed recently.
答案:out
10.If you ____________ (follow)my advice, you wouldn’t have made such a mistake.
答案:had followed
Ⅱ.阅读理解
(2016·山西大学附中第五次月考)Paper is a cheap and accessible medium that can produce beautiful results.To most people, making a paper plane could be one of the simplest things to do. It’s the simplest and easiest form of paper art. And paper art can be traced back to Japan, where it originated over a thousand years ago. However, there’s a special minority who takes paper art to the next level, magically turning the plain white or colored paper into some of the most amazing artworks. Check out the following artists and their works!
The Danish artist Peter Callesen is famous for his talent in combining the minimalism(极简主义)of a white sheet of paper with the complexity of carefully cut and folded paper and uses the two to build out some pleasing works.
The British artist Su Blackwell often goes to secondhand bookstores—to look for ma
您可能关注的文档
- 2016年高中英语 5.3 Grammar练习 新人教版必修1.doc
- 2016年高中英语 5.3 Grammar练习 新人教版必修2.doc
- 2016年高中英语 第二单元测评 新人教版必修1.doc
- 2016年高中英语 第二单元测评 新人教版必修2.doc
- 2016年高中英语 第三单元测评 新人教版必修1.doc
- 2016年高中英语 第三单元测评 新人教版必修2.doc
- 2016年高中英语 第四单元测评 新人教版必修1.doc
- 2016年高中英语 第四单元测评 新人教版必修2.doc
- 2016年高中英语 第五单元测评 新人教版必修1.doc
- 2016年高中英语 第五单元测评 新人教版必修2.doc
- 【优化方案】2017高考英语总复习 第一部分 基础考点聚焦 Unit1 Friendship课件 新人教版必修1.ppt
- 【优化方案】2017高考英语总复习 第一部分 基础考点聚焦 Unit2 Poems课件 新人教版选修6.ppt
- 【优化方案】2017高考英语总复习 第一部分 基础考点聚焦 Unit2 Working the land知能演练轻松闯关 新人教版必修4.doc
- 【优化方案】2017高考英语总复习 第一部分 基础考点聚焦 Unit4 Astronomy the science of the stars课件 新人教版必修3.ppt
- 【优化方案】2017高考英语总复习 第一部分 基础考点聚焦 Unit4 Earthquakes 课件 新人教版必修1.ppt
- 【优化方案】2017高考英语总复习 第一部分 基础考点聚焦 Unit4 Global warming知能演练轻松闯关 新人教版选修6.doc
- 【创新设计】2016-2017学年高中政治 1.1.1 揭开货币的神秘面纱课件 新人教版必修1.ppt
- 【创新设计】2016-2017学年高中政治 1.1.1 人民民主专政 本质是人民当家做主课件 新人教版必修2.ppt
- 【创新设计】2016-2017学年高中政治 1.2.3 民主管理 共创幸福生活课件 新人教版必修2.ppt
- 【创新设计】2016-2017学年高中政治 1.2.4 民主监督 守望公共家园课件 新人教版必修2.ppt
原创力文档


文档评论(0)