【备考2014】江苏高考英语查漏补缺精品课件:3.5 观点态度题.pptVIP

【备考2014】江苏高考英语查漏补缺精品课件:3.5 观点态度题.ppt

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
13. What does the writer think of the reporter? A. Optimistic. B. Imaginative. C. Ambitious. D. Proud. 【解析】选C。观点态度题。由第二段中的“With great enthusiasm, he talked about how he finds issues, approaches them, and writes about them, which tells me he is one of your best. ”可以看出作者认为那名记者是有抱负的。 14. What does the reporter want most from his editors in their talks? A. Finding the news value of his stories. B. Giving him financial support. C. Helping him to find issues. D. Improving his good ideas. 【解析】选D。细节理解题。由第五段“He talked to me because he wants his editors to demand so much more of him. He wants to be pushed, challenged, coached to new heights. ”以及第七段“He longs for conversations. . . to report it. ”可知。 Compared with his dramatic works, Yeats’s poems attract much admiring notice. The subject matter includes love, nature, history, time and aging. Though Yeats generally relied on very traditional forms, he brought modern sensibility to them. As his literary life progressed, his poetry grew finer and richer, which led him to worldwide recognition. He had not enjoyed a major public lift since winning the Nobel Prize in 1923. Yet, he continued writing almost to the end of his life. Had Yeats stopped writing at age 40, he would probably now be valued as a minor poet, for there is no other example in literary history of a poet who produces his greatest works between the ages of 50 and 75. After Yeats’s death in 1939, W. H. Auden wrote, among others, the following lines: Earth, receive an honoured guest: William Yeats is laid to rest. Let the Irish vessel (船) lie Emptied of its poetry. 【语篇导读】本文为人物传记,讲述了William Butler Yeats的成长经历,催人奋进。 1. Which of the following can describe Yeats’s family? A. It filled Yeats’s childhood with laughter. B. It was shocked by Yeats’s choice. C. It was a typically wealthy family. D. It had an artistic atmosphere. 【解析】选D。细节理解题。由第一段“In fact, he inherited excellent taste

您可能关注的文档

文档评论(0)

dyx0821 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档