新步步高英语(通用版)二轮专题复习与增分策略课件:专题1阅读理解第2讲主旨大意题.ppt

新步步高英语(通用版)二轮专题复习与增分策略课件:专题1阅读理解第2讲主旨大意题.ppt

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
查看更多
新步步高英语(通用版)二轮专题复习与增分策略课件:专题1阅读理解第2讲主旨大意题

Stress-related disorders are the third leading cause of healthcare spending in the United States,after heart disease and cancer.In 2012,the treatment of stress-related disorders,such as headaches,back pain and cost pain,cost Americans more than 80 billion. Over 90 percent of people suffering from stress or stress-related problems seek help through primary care and tend to be frequent healthcare users.These visits can consist of as much as 70 percent of physicians’ caseloads(工作量). Teaching patients how to use relaxation techniques is an excellent way to reduce physicians’ caseloads,lessen the overall burden on the healthcare system,save money,and provide non-international solutions to physical problems that are safe effective. Our results indicate that mind body interventions can reduce individual disease burden as well as the utilization of healthcare resources and are well suited to the changing healthcare environment.Mind body interventions are inexpensive relative to the cost of an emergency room visit,a hospitalization,or even other alternative medicine treatments. Sounds like it’s time to remove dust from the old yoga mat or sign up for that class you’ve been meaning to take at the meditation center.You might as well start now,rather than waiting till your personal health reaches a crisis point. 语篇解读 最新研究表明,对于医疗保健来说,放松技巧很重要。 解析 5.Why did researchers run an analysis of 4,000 patients?( ) A.To find out how relaxation techniques work out. B.To provide scientific evidence about relaxation techniques. C.To encourage more people to make use of relaxation techniques. D.To know whether people believe relaxation techniques are efficient. 解析 细节理解题。根据第二段前两句可知,B正确。 √ 1 2 3 4 5 6 7 8 解析 6.What costs people the most in the USA?( ) A.Heart disease. B.Back pain. C.Cancer. D.Headaches. 解析 细节理解题。根据第三段第一句“Stress-related disorders are the third leading cause of healthcare spending in the United States,after heart disease and c

文档评论(0)

***** + 关注
实名认证
内容提供者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档