高三英语一轮复习考点规范练:Unit2 Theuniversallanguage(牛津译林版选修8)Word版含解析.docVIP

高三英语一轮复习考点规范练:Unit2 Theuniversallanguage(牛津译林版选修8)Word版含解析.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
高三英语一轮复习考点规范练:Unit2 Theuniversallanguage(牛津译林版选修8)Word版含解析

考点规范练25(模块八 Unit 2)  考点规范练第50页 ? .阅读理解 A Away with words The Telegraph,an online news service,has teamed up with Saga,which provides products and services only for the over 50s,to hold a new competition to find the best travel writer.Three lucky winners will win a master class with two top Telegraph travel writers before traveling the world with Saga on one of three holidays of great comfort and pleasure.To enter,all you need to do is tell us something mysterious and wonderful about the world of travel—a favorite memory,a humorous tale,an unforgettable occasion or a sight worth writing about. What we are looking for You must be able to read not only those signs that help you find your way around but the ones that tell you how the locals tick.You must,in the words of Paul Theroux,an American travel writer,“describe exactly what you see and give it life with your imagination”. In this competition,you can do that in anything from 150 words to 500,but they should be your words,and fresh ones.We do expect you not to hide the truth or the facts about your experience.Beyond that,you can make the most of the freedom travel writing gives you. You’ll be editor as well as writer,so ensure those eyes are equally fresh when you check and recheck what you’ve written.We will make allowances for the occasional mistake,such as you have “fell” into a river.But we won’t put up with mistakes every few lines. Terms conditions ?Competitors must be aged 50 years or older. ?The judging process is divided into two stages:entries will be hosted on the website for one month.The top 20 articles will then be selected by public vote.The top three winners will be chosen by three judges. ?The closing date for entries is August 15. 【语篇导读】本文是应用文。文章是一则旅游写作比赛的通知。 1.The prizes for winners include    .? A.three wonderful holidays B.the publication of their works C.a chance to learn from excellent writers D.an opportunity to work in the Telegraph 答案:C 解析:细节理解题。根据第一段中的“Three lucky winners will win a mast

您可能关注的文档

文档评论(0)

***** + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档