【课堂新坐标】2016-2017学年高中英语 Module 3 The Violence of Nature模块综合测评 外研版必修3.docVIP

【课堂新坐标】2016-2017学年高中英语 Module 3 The Violence of Nature模块综合测评 外研版必修3.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
模块综合测评 Ⅰ.阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分) A The earthquake affected the students of the destroyed areas in many ways: losing parents, being scared and feeling lonely.How can we help them? Teens reporter talked with Lin Dan, the program director of the Sunshine in Your Heart Project at the Red Cross Society of China. How will the earthquake affect the teenagers mentally? Theyll have feelings of fear, anger and feel they are not safe.They will find it hard to focus.They will tend to cry and shout and tremble.And they might be afraid to be alone. What will happen if they are not helped? The teenagers will find it hard to live in a balanced way.If things get worse, they might not be able to focus on their studies.They might give up on life. How can we help them overcome these problems? The first thing is to build up trust with them.Show your sympathy and sadness, and be their friends.Then you have to give them a sense of safety.Tell them that theres a solution to every problem.Thirdly, try to satisfy their psychological needs.Be a good listener if he or she needs to talk. Some of them were not directly affected by the quake but have seen images on TV and feel scared.What should they do? Talk with an adult or share their feelings with someone who might feel similar.If this doesnt help,then they should see a doctor for professional help. 1.Whats the best title of the passage? A.The Scare Caused by the Earthquake B.Dealing with the Pain Left behind after the Earthquake C.How to Get a Sense of Safety D.The Psychological Needs 【解析】 主旨大意题。文章主要论述了如何消除震后灾区学生们的伤痛、恐惧等心理问题,故选B项。 【答案】 B 2.The underlined word “psychological” in Paragraph 7 is closest in meaning to “________”. A.mental     B.physical C.material D.professional 【解析】 词义猜测题。文章主要讲了地震给灾区的学生们造成的心理、精神问题以及如何消除这种心理、精神问题,故我们也要尽力满足他们的心理或精神需求。mental精神的;physical身体的,物理的;material物质的;professional专业的。 【答案】 A 3.From the passage,we can infer that ________. A.the scare caused by the earthquake can be relieved quickly B.seeing a doctor is the most

您可能关注的文档

文档评论(0)

xuefei111 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档