Unit3Lifeinthefuture课遂(煅教鼹贬5).ppt

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
查看更多
Unit3Lifeinthefuture课遂(煅教鼹贬5).ppt

;Look at the following pictures and answer some questions.;1.What kind of vehicles will we use in the future? 答案:略;2. Where will people live in the future? 答案:略;3.What weapons will be used in the future world wars? 答案:略;Scan the text and then choose the best answer according to the text. 1.What kind of prize did Li Qiang win last year? A.The prize was to make a trip into the year AD 3008. B.The prize was a hovering carriage. C.The prize was to visit a space station. D.The text doesn’t mention it. 答案:A; 2.Li Qiang’s head ached because________. A.he was hit by a lack of fresh air B.he caught a bad cold C.he suffered from“time lag” D.he was very exhausted 答案:A; 3.It is obvious that Li Qiang wrote this e-mail to his parents________. A.before traveling into the year AD 3008 B.during the journey to the year AD 3008 C.when he won the prize last year D.after flying into the year AD 3008 答案:D;4.Which of the following is the RIGHT order according to the text? a.Li Qiang visited a strange-looking house and had a good rest in it. b.They climbed into the time capsule through a small opening. c.Hit by a lack of fresh air,Li Qiang had a headache. d.Wang Ping gave Li Qiang some green tablets before the time travel trip. e.Li Qiang had a “time lag”flashback and realized that he had been transported into the future of what was still his hometown.; f.Li Qiang followed Wang Ping to collect a hovering carriage driven by computer. A.d-b-c-f-e-a      B.a-b-d-e-f-c C.b-d-c-f-e-a D.d-c-b-e-f-a 答案:A; 5.We can also use________as the title of the text. A.Company of “Future Tours” B.Feeling in the Time Travel Trip C.Visiting Wang Ping’s Home D.Li Qiang Suffered from“Time Lag” 答案:B;1.Read the text carefully and complete the main idea of it. The text is mainly about Li Qiang’s trip to the ①________and his first ②________ of it. 答案:①future ②impressions;2.Fill in the blanks according to the text.; 答案:①what I did to prepare for the time travel trip ②what I did to solve these problems ③What I sa

文档评论(0)

youbika + 关注
实名认证
内容提供者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档