- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
中考英语阅读理解主旨大意题
中考英语阅读理解主旨大意题
篇一:初二英语 阅读理解 主旨大意题练习
A
Some children wish to be writers some day. They want to write stories or books for people to read. That#39;s good! It#39;s good to write something for people to read! But they should know that they need to be good readers first before they are really good writers. They should read a lot of books, instead(代替) of watching TV and spending a lot of time playing games when they are free.
There is more fun in reading, you want to look for more books to read.
Before you decide(决定) to be a good writer, you#39;d better say to yourself, I must read more and more!
根据短文内容,选择正确答案。
( ) 1. This article mainly tells us that ________.
A. some children wish to be writers some day B. it is good to write something for people to read
C. reading can be helpful for us to become a good writer D. writers like to read more books for fun
( ) 2. From the passage we know that ________.
A. all children like to be writers B. people like to read for children
C. all writers are childrenD. children need to read more and more books
B
Life in the future will be different from life today. Between then and now many changes will happen. But what will the changes be?
The population is growing fast. There will be many people in the world and most of them will live longer than people live now.
Computers will be much smaller and more useful,and there will be at least one in every home. And computer studies will be one of the important subjects in schools then. People will work fewer hours than they do now and they will have more free time for sports,watching TV and traveling. Traveling will be much cheaper and easier. And many more people will go to other countries for holidays.
There will be changes in our food,too. More land will be used for building new towns and houses for all the people. Then there will be less room for cows and sheep,so meat will be more expensive .Maybe no one will eat it every day. Instead,they will eat more fruits and vegetabl
您可能关注的文档
最近下载
- 基于国家智慧教育云平台的移动学习环境下的学生自主学习习惯养成研究教学研究课题报告.docx
- 高中思想政治新旧课程比较研究.pdf VIP
- 高一的语文专题训练—辨析并修改病句练习题.docx VIP
- QC成果-浙江中烟技术中心:ZJ112卷烟机VE循环风冷却系统的研制.pdf VIP
- YYT 0472.2-2004 医用非织造敷布试验方法 第2部分 成品敷布.docx VIP
- 猪促黄体生成素的重组表达载体、重组细胞株、制备方法.pdf VIP
- 智慧社区规划设计方案.ppt VIP
- 中压岸电AMP系统的安全操作及管理.pptx
- 一、课程性质与基本理念——2025年版《普通高中课程标准》思想政治(wor.pptx VIP
- 质子治疗与护理.pptx
原创力文档


文档评论(0)