【通用版】2018版高三英语一轮复习 第1部分 基础知识解读 Unit 3 Understanding each other课后分层集训 牛津译林版选修6.docVIP

【通用版】2018版高三英语一轮复习 第1部分 基础知识解读 Unit 3 Understanding each other课后分层集训 牛津译林版选修6.doc

  1. 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
  2. 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载
  3. 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
  4. 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
  5. 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们
  6. 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
  7. 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
课后分层集训  Unit 3 Understanding each otherⅠ.阅读理解A (2017·长春高三质检)Its hard to talk to Dad sometimes.His silence about his feelings and thoughts made him mysterious and hard to see through.You could never break his hard shell and get to know him.And he seemed to want to stay that way too.o I could see him as real and accessible.I was facing serious problems,and I wanted to know whether he had faced them before and how he had found his way,because I felt like I had lost mine.In desperation,it occurred to me that sending an email might be the key,so I wrote him one,telling him about my regrets and fears,and I asked him to answer,if he felt like it. Two weeks later,it showed up in my inbox:a much-thoughtully considered my message,and crafted a response.He mentioned his lost love,the foolish mistake he made in career and the stupid pride he had between him and his parents.He comforted me that “life will still find its right track despite many of its twists and turns”.was so simple:I just had to hit “Send”. life sweeter.Its hard to talk to dads sometimes,but Im glad I found a way to talk to mine. 【语篇解读】 本文是一篇记叙文。与一个沉默寡言的父亲交谈有时很难作者却找到了一个很好的与父亲交流的方式那就是发电子邮件。1.The authors dad can be best described as ________.A.quiet and caring B.optimistic and careless C.selfish and lonely D.indifferent and serious A [推理判断题。根据第一段中的“His silence about his feelings and thoughts”可知父亲是沉A项意为“安静和体贴的”;B项意为“乐观和粗心的”;C项意为“自私和孤独的”;D项意为“冷漠和严肃的”。故选A。]2.The underlined part in Paragraph 2 can be best replaced by “________”.nderstanding C [词义猜测题。根据下文的“so I could see him as real and accessible”可知作者需要父亲展现真实的自己。故选C。]3.Which of the following is NOT true? A.My Dads email was quickly written. B.I was moved when reading the email. C.The email contained much information. D.I wished I could have consulted him earlier. A [细节理解题。根据第三段中的“Two weeks later:a much-thoughtA。]4.What can be a suitable title for the text? A.Communication Is the Best Policy B.Emails from My Dad C.A Man of Few Words D.My Mysterious Dad B [主旨大意题。作者与父亲之

您可能关注的文档

文档评论(0)

xuefei111 + 关注
实名认证
文档贡献者

该用户很懒,什么也没介绍

1亿VIP精品文档

相关文档