- 1、原创力文档(book118)网站文档一经付费(服务费),不意味着购买了该文档的版权,仅供个人/单位学习、研究之用,不得用于商业用途,未经授权,严禁复制、发行、汇编、翻译或者网络传播等,侵权必究。。
- 2、本站所有内容均由合作方或网友上传,本站不对文档的完整性、权威性及其观点立场正确性做任何保证或承诺!文档内容仅供研究参考,付费前请自行鉴别。如您付费,意味着您自己接受本站规则且自行承担风险,本站不退款、不进行额外附加服务;查看《如何避免下载的几个坑》。如果您已付费下载过本站文档,您可以点击 这里二次下载。
- 3、如文档侵犯商业秘密、侵犯著作权、侵犯人身权等,请点击“版权申诉”(推荐),也可以打举报电话:400-050-0827(电话支持时间:9:00-18:30)。
- 4、该文档为VIP文档,如果想要下载,成为VIP会员后,下载免费。
- 5、成为VIP后,下载本文档将扣除1次下载权益。下载后,不支持退款、换文档。如有疑问请联系我们。
- 6、成为VIP后,您将拥有八大权益,权益包括:VIP文档下载权益、阅读免打扰、文档格式转换、高级专利检索、专属身份标志、高级客服、多端互通、版权登记。
- 7、VIP文档为合作方或网友上传,每下载1次, 网站将根据用户上传文档的质量评分、类型等,对文档贡献者给予高额补贴、流量扶持。如果你也想贡献VIP文档。上传文档
查看更多
Section Ⅲ Grammar
一、找出含有“介词+which/whom”引导的定语从句部分
1.Have you ever dreamed of playing in front of thousands of people at a concert,at which everyone is clapping and appreciating your music?
?
?
答案:at which everyone is clapping and appreciating your music
2.They may start as a group of high-school students,for whom practising their music in someone’s house is the first step to fame.
?
?
答案:for whom practising their music in someone’s house is the first step to fame
3.Later they may give performances in pubs or clubs,for which they are paid in cash.
?
答案:for which they are paid in cash
4.The house in front of which there is a big tree was built more than 1,000 years ago.
?
答案:in front of which there is a big tree
5.Air,without which man can’t live,is really important.
?
答案:without which man can’t live
二、用适当的关系代词或关系副词填空
1.①I will never forget the days I spent on the farm.?
②I will never forget the days I worked on the farm.?
答案:①that/which ②when
2.①This is the house Lu Xun once lived.?
②This is the house in Lu Xun once lived.?
答案:①where ②which
3.①The reason he gave us was hard to accept.?
②The reason he was late for school is that he missed the first bus.?
答案:①that/which ②why
三、单句填空
1.She said that we had (lose) heart in time of the natural disaster.?
答案:lost
2.Mr Black would never forget the day he joined the army.?
答案:when/on which
3.That is the old house I lived ten years ago.?
答案:where/in which
4.We all remember the days we studied together at school.?
答案:when/in which
5.Do you know the girl with he often talks??
答案:whom
6.I work in a business almost everyone is waiting for a great chance.?
答案:where/in which
7.There was a time I hated to go to school.?
答案:when/during which
8.Australia is one of the few countries people drive on the left.?
答案:where/in which
9.The film brought the days back to me I was taken good care of in that village.?
答案:when/in which
10.Nowadays
您可能关注的文档
- 2016年高中英语 Module 5 Newspapers and Magazines模块重点小结课件 外研版必修2.ppt
- 2016年高中英语 Module 6 Films and TV Programmes Section Ⅰ Introduction,Vocabulary & Reading课件 外研版必修2.ppt
- 2016年高中英语 Module 6 Films and TV Programmes Section Ⅰ Introduction,Vocabulary & Reading同步测评 外研版必修2.doc
- 2016年高中英语 Module 6 Films and TV Programmes Section Ⅱ Grammar课件 外研版必修2.ppt
- 2016年高中英语 Module 6 Films and TV Programmes Section Ⅱ Grammar同步测评 外研版必修2.doc
- 2016年高中英语 Module 6 Films and TV Programmes Section Ⅲ Integrating Skills课件 外研版必修2.ppt
- 2016年高中英语 Module 6 Films and TV Programmes Section Ⅲ Integrating Skills同步测评 外研版必修2.doc
- 2016年高中英语 Module 6 Films and TV Programmes Section Ⅳ Writing课件 外研版必修2.ppt
- 2016年高中英语 Module 6 Films and TV Programmes模块测评 外研版必修2.doc
- 2016年高中英语 Module 6 Films and TV Programmes模块重点小结课件 外研版必修2.ppt
- 2016年高中英语 Unit 5 Nelson Mandela-a modern hero单元测评 新人教版必修1.doc
- 2016版高中数学 第二、三章 滚动性检测 新人教A版必修1.doc
- 2016版高中数学 第二章 函数 2.2.1 函数的概念练习 北师大版必修1.doc
- 2016版高中数学 第二章 函数 2.2.2 函数的表示方法练习 北师大版必修1.doc
- 2016版高中数学 第二章 函数 2.2.3 映射练习 北师大版必修1.doc
- 2016版高中数学 第二章 函数 2.3 函数的单调性练习 北师大版必修1.doc
- 2016版高中数学 第二章 函数 2.4.1 二次函数性质的再研究(一)练习 北师大版必修1.doc
- 2016版高中数学 第二章 函数 2.4.2 二次函数性质的再研究(二)练习 北师大版必修1.doc
- 2016版高中数学 第二章 函数 2.5.1 简单的幂函数(一)练习 北师大版必修1.doc
- 2016版高中数学 第二章 函数 2.5.2 简单的幂函数(二)练习 北师大版必修1.doc
原创力文档


文档评论(0)